Egy kicsit elvagyok keseredve, más hogy oldaná meg a helyzetet?
Már èn is ki alartam írni ezt a kèrdèst, mert hasonló helyzetben vagyunk, csak hárman egy szülövel. Ketten dolgozgatunk, èn diákmunkát az egyetem mellett, heti 4-5 nap, gondolhatod..
Emellett halálra tanulom magam, reggel a fèl ötös buszon mèg fel sem èbredtem, de már tanulok - csak közben kezdek teljesen kiègni. Ès otthon majdnem minden hèten megkapom, hogy mert engem 20 èvesen eltartanak- pedig pènzt adok a rezsibe ès mindent magamnak veszek -, meg èn itt senki vagyok, elköltözhetek, ha nem tetszik valami. Persze, miböl...?
Fèlek hazajönni, mert ez megy itthon egèsz nap. Már alig eszek, nehofy az is baj legyen, de egyre mèlyebbre süllyedek a depresszióban, már az öngyilkosság is eszembe jutott - csakhát a pàrom miatt kitartok. Pedig nem ezt èrdemlem szerintem, sosem bántottam másokat, söt mèf önlènteskènt is dolgoztam.... :/
Sajnálom amin keresztülmész. Én azt tudom tanácsolni, amit én is tettem, bár nem volt ilyen hátterem, szerencsére. De édesanyám ugyanezt csinálta, amikor kezdtem nagyobb lenni.
Én 18 évesen elköltöztem otthonról. Igaz, nekem volt/van egy párom, ketten egyszerűbb volt. De ha összefogsz barátnőkkel és elmentek ketten-hárman albérletbe, akkor boldogulni fogsz, és jobb életed is lesz. Nehéz lesz, ez biztos. Számlák, munka, számlák, túlóra, váratlan kiadások, kaja, és csak utolsóként a szórakozás. De az írásodból "elég" felnőtt vagy hozzá, menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!