Kicsi a mellem, és el vagyok keseredve miatta. Mit tudnék tenni, hogy ne lássam ennyire negatívan a helyzetet?
én annyit teszek, hogy nem hordok melltartót, mert szerintem pénzkidobás, plusz időkidobás is, mert olyan nehéz ilyen méretben melltartót találni
bár nem tudom lógnak-e a melleid, de az enyémek nem, szal eszembe se jut, hogy melltartóval foglalkozzak
a barátodnak pedig tessék megmutatni, imádni fogja, és az megnyugtat majd :)
amúgy én jobb szeretem, hogy nem kell melltartóval szórakoznom, nem csak a megtakarítás miatt, de így olyan kivágott felsőket tudok fölvenni, amit sok nő nem tud a melltartó miatt, vagy hülyén néznek ki benne melltartóval
meg annyit kell még tudni, hogy a pasikat sokkal jobban érdekli a derék csípő arány, ha nem is tudatosan, mint a mell mérete
tudományosan kimutatták, hogy mellmérettől függetlenül a férfiak azokat a nőket találják a legvonzóbbnak, akiknek ez 0,6-0,7 között van
Ne zavarjon, nekem is jobban bejön a kicsi, sportos, mint a dagadt, lógó. :)
A melltartót meg azért is érdemes hanyagolni, mert a túl szoros szerepet játszhat akár a mellrák kialakulásában is.
Én szívesen beszélgetek veled!
22 vagyok, lassan 23 és én is megálltam 70/a melltartónál. Normálisat én sem tudok venni, mert még a legkisebbek is elállnak a mellemtől. A bikini vásárlás nekem is elég kellemetlen volt tavaly. Az eladók sorra adták a szivacsos melltartókat, de azok meg teljesen ellepték a mellem. Vettem egyet, de nagyon ki kell magam húzni, hogy ne álljon bénán. De ha lehajolok akkor ez is eláll rögtön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!