Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kicsi a mellem, és el vagyok...

Kicsi a mellem, és el vagyok keseredve miatta. Mit tudnék tenni, hogy ne lássam ennyire negatívan a helyzetet?

Figyelt kérdés
Nem tudom ez miatt megszeretni a saját testemet, mert akárhova nézek, mindenhol a nagymellű nők vannak előnyben. Egy normális fürdőruhát nem tudok magamnak vásárolni. 19 éves vagyok, és nagyon kicsi. A 70-es melltartót hordok. Úgy nézek ez miatt ki, mint egy 15 éves, nagyon gátlásos vagyok ez miatt. A barátom elött sem merek levetkőzni. A melltartó vásárlás egyenesen katasztrófa tud lenni,amikor mondom mekkora kell úgy néznek rám,mint valami gyilkosra,hogy ők ilyen méretben nem árulnak. :o Kész röhej. 10000 forintos fehérneműkre sajnos nincs pénzem. Ha van, aki ugyan ilyen cipőben jár, azzal szívesen beszélgetnék.
2012. márc. 30. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne legyél elkeseredve, mert sok fiúnak, pl. nekem is, a kis mellű lányok tetszenek!!! :) Ezt nem csak azért mondom, hogy megvigasztaljalak, tényleg így van! :) Minden jót Neked! :)
2012. márc. 30. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:

én annyit teszek, hogy nem hordok melltartót, mert szerintem pénzkidobás, plusz időkidobás is, mert olyan nehéz ilyen méretben melltartót találni

bár nem tudom lógnak-e a melleid, de az enyémek nem, szal eszembe se jut, hogy melltartóval foglalkozzak

a barátodnak pedig tessék megmutatni, imádni fogja, és az megnyugtat majd :)

amúgy én jobb szeretem, hogy nem kell melltartóval szórakoznom, nem csak a megtakarítás miatt, de így olyan kivágott felsőket tudok fölvenni, amit sok nő nem tud a melltartó miatt, vagy hülyén néznek ki benne melltartóval

meg annyit kell még tudni, hogy a pasikat sokkal jobban érdekli a derék csípő arány, ha nem is tudatosan, mint a mell mérete

tudományosan kimutatták, hogy mellmérettől függetlenül a férfiak azokat a nőket találják a legvonzóbbnak, akiknek ez 0,6-0,7 között van

2012. márc. 30. 11:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem nem lóg,mert nincs minek lógnia.Szép az arcom is,meg alul fenék csípő résznél formás vagyok azzal nincs gond, csak hát marha lapos, és ez zavar a legjobban
2012. márc. 30. 11:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne zavarjon, nekem is jobban bejön a kicsi, sportos, mint a dagadt, lógó. :)

A melltartót meg azért is érdemes hanyagolni, mert a túl szoros szerepet játszhat akár a mellrák kialakulásában is.

2012. márc. 30. 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Én szívesen beszélgetek veled!

22 vagyok, lassan 23 és én is megálltam 70/a melltartónál. Normálisat én sem tudok venni, mert még a legkisebbek is elállnak a mellemtől. A bikini vásárlás nekem is elég kellemetlen volt tavaly. Az eladók sorra adták a szivacsos melltartókat, de azok meg teljesen ellepték a mellem. Vettem egyet, de nagyon ki kell magam húzni, hogy ne álljon bénán. De ha lehajolok akkor ez is eláll rögtön...

2012. márc. 30. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pasiszemmel; NEM SZÁMÍT! :) Ez a sok hülyeség a médiából, ami jön, teljesen irreális "ideált" állít fel. Teljesen jó úgy, ahogy van, nem a mellméret határozza meg a személyiséget.
2012. márc. 30. 17:51
 7/8 anonim válasza:
Na hello csajszi,szerintem ne idegeskedj nekem is kicsik a melleim de a pasim elfogad ilyenek amilyen vagyok sose panaszkodott azt mondja szép formasak ,es nem erdekel ha szeret elfogad olyannak amilyen vagyok! Nem en ,es nem Te vagyunk az egyetlenek akiknek kicsik a mellei 18L
2012. jún. 7. 22:55
 8/8 anonim válasza:
utolso vagyok!Tudom,hogy rossz eleinte en is bele voltam betegedve,hogy semmi jo dekoltázsos pólót nem tudok fel venni annyira szeretem az olyan pólókat de ez van minden rosszba van valami jo!amiota pasim van azota minden más máskeppen gondolkodom elore szar volt,hogy mit gondol es vajon akare velem lenni azutan is ,hogy latta a melleimet hulye vok mi??,tudom de nem volt semmi problema nem zavarta a dragamat:)szerintem a te baratod is ha szeret nem a melleidet fogja nezegetni:)
2012. jún. 7. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!