Meddőség vagy nem, mi az igazság? El vagyok keseredve.
17 éves vagyok és még nem mestruáltam. Novemberben elmentünk nőgyógyászhoz, aki hormonzavarral kezelt, de ultrahanggal 5X megnézett, és NEM LÁTOTT SZERVI ELVÁLTOZÁST. Mindent figyelemmel követett, a gyógyszerektől mennyit változtak a tüszők, a méhfal, stb. Aztán továbbküldött, mivel a gyógyszerek szedése után sem volt peteérés.
A kórházban kijelentették az ultrahangon, hogy NEM LÁT MÉHET, PETEFÉSZKET. 3X megnézték, 2 különböző nap. Nem láttak semmit. Popsin át megvizsgáltak, méhet nem tudott kitapintani. Továbbküldtek kismedencei MR-vizsgálatra, májusba.
Nagyon el vagyok keseredve. Nem merek reménykedni, de az első orvos 5 ultrahangon mindent látott, a második 3-n semmit. Mit lehet tenni, mi lehet a baj?
Sziasztok!
Az első doki csak ultrahangozott. Egyszerűen nem hiszem el, hogy annyiszor odaképzelt egy méhet meg petefészket meg megmondta hogy mi mekkora, mennyit változott, most meg azt mondják hogy nem találják. Az első doki tapasztaltabb, de a gép régibb. De attól még nem lehet ekkorát tévedni...
Veszprémi vagyok, az ország másik felében lakom... :/
Menj el addig egy másik dokihoz.
Elég hihetetlen az is, hogy az első doki lásson méhet és petefészket, ha nincs, és az is, hogy ne lássanak semmit, ha van.
Egyébként szerintem van méhed és petefészkeid. Kizárt, hogy méregesse a doki a méhnyálkártya-vastagságot vagy a tüszők méretet, ha nincs is semmi.
Olyan meg már velem is volt, hogy az egyik petefészkem nem látszódott. És még én is láttam az UH-képen a különbséget. A jobbnál kirajzolódott a körvonal és látszódtak benne a tüszők, a balnál pedig egyszerűen semmi nem látszódott. Ez volt az első alkalommal, én is megijedtem, hogy csak egy petefészkem van, de 2 hónap múlva már látszódott mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!