Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pár napja égő, szúró, feszítő...

Pár napja égő, szúró, feszítő kellemetlen érzést érzést érzek ott lennt. Nem viszket, csak mintha állandó vizelésre késztetne. ( nekem gyakran igy mutatkozik meg a hüvelygomba) is. Szerintetek most is az lehet? El vagyok kicsit keseredve.

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a segítséget!
2011. febr. 6. 10:36
 1/5 anonim válasza:
Húgyúti fertőzés sztem...de mindenképp orvos kéne,hogy megvizsgáljon!
2011. febr. 6. 10:51
 2/5 anonim válasza:
szerintem felfázás, nekem sokszor volt már ilyen. ha pisilésnél fáj, vagy véres a vizelet, akkor biztos.
2011. febr. 6. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha orvoshoz mész, többet fogsz tudni.
2011. febr. 6. 11:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Lehet hogy nem voltam egyrételmű, azt az égő, szúró feszítő érzést a hüvelyemben érzem... persze el kell majd mennem ha nem javul..de annyira elegem van ebből az állandó visszatérő navalyából, hogy teljessen letör...

Nagyon sokba kerül .. iylen kup, olyan ez, oylan az :-(( és már lelkileg teljessen felőröl... pedig ugy vigyázok magamra...:-(

az abaj, hogy nálam a hüvelygomba nem ugy jeletkezik mint másnál, pl folyás, viszketés.. nekem ezek sosem voltak.. csak ez a szúró, feszítő, érzés.. ami már a sirba visz :-(

2011. febr. 6. 18:16
 5/5 A kérdező kommentje:

és még csak annyi hogy nem fáj pisilésnél, meg nem véres, meg ilyenek...

mindnekinek köszönöm az eddigi válaszokat...

2011. febr. 6. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!