Nagyon el vagyok keseredve, sosem fog már megnőni? 17/L
Hát majd talán terhesség alatt meg után:D Amúgy ne nagyon számíts rá. De ha így is szépnek tartanak, akkor ne akadj már ki ennyire.
Őszintén kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb gondod az életben.
"egy kismellű"
Sokaknak a terhesség után összement a a mellük, vagy 1xűen csak visszahúzódott eredeti állapotára, szóval az se megoldás + az ember nem mellnagyobbítás céljából lesz terhes. Mivel a mellnövekedést is a hormonok befolyásolják ezért, nem hinném, hogy az ütéstől maradt volna vissza, hacsak nem ütögette életed elejétől kezdve napi szintem jó pár óráig a melledet. :D A hormonokat meg ugyebár nem lehet ütögetni.
Orvosok szerint a pubertás kor alatt van jelentős fejlődés mind növekedésileg mind fejlődésileg, utána elenyésző. Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor attól esetleg nőhet, ha kifogod, de össze is eshet, ha abbahagyod vagy nem nő semmit.
Nekem 11 éves korom óta 75B-s a mellem és tudom milyen szar érzés kicsi mellel élni. :S Meg hogy 0 a dekoltázs kivágott felsőben. Itt most a kutyát nem érdekli a közhely, hogy "így is szeretni fognak majd". A lényeg az lenne, hogy annak tetszen, az szeresse legjobban, aki viseli.
Én 19 éves vagyok és még mindig tökéletesen jó rám a 11 éves kori melltartóm, szóval nekem nem nőtt, lehet neked sem fog, lehet fog, ez majd kiderül.
Kérdezd meg anyukádat, hogy neki mikor nőtt meg a melle. Egy barátnőm 17 éves koráig szó szerint deszka volt és 1x csak 70C-s melleket növesztett szinte egy nyár alatt. :D Igaz ő jócskán 15 éves kora után kezdett el menstruálni is.
Lehet, hogy nálad is később indul be a mellnövekedés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!