Lányok/nők! Nektek milyen idős korotokban kezdtek el megnőni a melleitek?
Öööö... nekem asszem 12 évesen kezdtek nőni a mellem. Csak az a bibi, hogy a jobb mellem 1 centivel kisebb a balnál, ráadásul a bal kerekdedebb, mint a jobb. Nemtom, mitől van ez, de nem foglalkozom vele különösebben. Plasztikai műtét meg minek nekem, ha 1 centi méretkülönbségről van szó? Hallottam egy nagyon természetes anyagokból készült mellnövesztőről is, ami valóban hatásos, de nem merném használni, mert tartok attól, hogy a jobb mellem nemhogy utolérné a bal mellem méretét, hanem tovább nőne, és én azt nem akarom.
És 80B -s melltartót hordok. Jó az nekem :)
hát mindenkinek kisebb az egyik valamennyivel :)
nemtudod véletlen a márkájá ? nem mintha akarnám használni de azért érdekelne :D
nekem 10-11 évesen, 12 voltam mikor megjött, most 14 vok és 38/85 B-s a méretem, de tök vékony vagyok hozzá, szval mindenki azt mondja h 14 éves létemre bomba alakon van, de sztem nem is, mert sztem nem oan nagy az a 38/85B, de hát kinek mi a szép, kinek mi a jó :D
am van egy évfolyamtársam ő is 14 és még annyi melle sincs mint egy meggymag, meg van 3 ien otársam is, ne aggódj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!