Lányok! Hány éves korotokban jött meg a menstruáció? és milyen körülmények között? Hol voltatok akkor?
13 éves voltam, amikor először megjött. A többi infóra már nem nagyon emlékszem, bocsi. (:
L 20
13 éves, és osztálykiránduláson voltam.
De akkor csak pár csepp. Másnap jött meg úgy "rendesen".
14 évesen nyáron egy esküvőn. A nagy dínom-dánomban azt hittem, hogy a sok kajától fáj a hasam. Kimentem a wc-re és ott láttam, hogy véres egy picit a bugyim. Gyorsan visszamentem anyához a tánctérre szólni, hogy mi van. Kellemetlen volt mert nem volt nála semmi. Így kerítettünk egy sofőrt és elvitettük magunkat egy közeli benzinkúthoz ahol anya vett nekem betétet. :D
Mondhatom nagy élmény volt! :D
12 éves voltunk.
Elindultunk nyaralni, gyönyörű idő volt. Délután megérkeztünk a Balatonhoz. A délután jól telt el, strandoltunk, este kimentünk sétálni, megnéztük a kirakodó vásárt stb. Másnap reggel, amikor felkeltem és elmentem wc-re láttam, hogy a papír véres. Megijedtem. Szóltam anyunak, hál'istennek volt egy betét nála, így azt betettem, s mentünk a boltba betétet venni.
Aznap csak napoztam, ovlasgattam, no meg pityeregtem, mert ha a Balatonnál vagyunk nem telik el úgy nap, hogy ne fürödnék a vízben, egyszerűen imádom. Kaptam 3 gombóc fagyit és vettünk egy magazint, ami lekötött aznap. Szerencsére nem fájt a hasam. Másnap délelőtt is csak árnyékban feküdtem, de mivel előtte való nap délután, s aznap délelőtt is alig volt 1-1 csepp vér, délután matracon bementem a vízbe. Tök értelmetlen volt, mert így is totál vizes lettem, de mindegy. Hál'istennek nem kaptam el semmilyen fertőzést és utána már én is maximálisan élveztem a nyaralást:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!