Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vetélés vagy abortusz után...

Vetélés vagy abortusz után hány napra jött meg a menstruáció? Milyen "körülmények" között?

Figyelt kérdés
Újabb babaváráshoz szeretnék felépülni rendben...
2009. ápr. 15. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Szia!A menzinek rendes időben kellene megjönni.A műtét napja az első nap,innen kell számolni.
2009. ápr. 15. 20:03
 2/10 A kérdező kommentje:
A "gond" az, hogy a műtét másnapján már nem volt semmi, majd 4 napra rá jött meg menstruáció szerű vérzés, amit barnázás követett...
2009. ápr. 15. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hét kellett hogy újból megjöjjön a vetélés kezdetétől.
2009. ápr. 15. 20:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Ilyen szempontból most már rendben volnék, most vagyok a 4. héten és várok nem éppen türelemmel... (orvosok szerint a műtéttől számítva 6 héten belül kellene mens.-nak jelentkeznie)
2009. ápr. 15. 20:06
 5/10 A kérdező kommentje:
20:06 válaszadónak: Rendben jött meg, esetleg erősebb vérzéssel; uh-os vizsgálat előtte volt?
2009. ápr. 15. 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Első válaszoló vagyok.Nekem is pár napig nem volt semmi,azt véreztem pár napig,utánna barnáztam.Kimaradt 1 hét,rózsaszines váladék volt 1 hétig,utánna elkezdett dőlni belőlem a vér.Ez ment 8 napig,már nagyon rosszul voltam.Aztán olvastam,hogy a pásztortáskatea segiti a méhösszehúzódást,meg a tisztulást.Elkezdtem inni,a 3.napon már mintha elvágták volna az erős vérzést.Középidőben rózsaszineztem,meg barnáztam,megjött 22 napra.Most márc. és áprilisban már nem volt gond,megjött rendesen25-26 napra,mint régen.Most iszom a málnalevélteát cickafarkkal középidőig,onnan meg a palástfüvet,mert szeretnék terhes lenni újból.Mielőbbi felépülést!
2009. ápr. 15. 20:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Örülök a kitartásodnak!

A pásztortáskát igen, vérzés idején javasolják.

Én viszont várom a menzeszt, kb. 30. napon vagyok műtét után.

2009. ápr. 15. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Én most vagyok a 6. héten műtét után és semmi. Nekem utána 2 napig volt gyenge vérzésem, utána egy hét barnázás. Én is már nagyon türelmetlen vagyok. De kérdeztem már itt hasonlót, és kaptam olyan válaszokat, hogy van, aki most van a 8. héten, és még mindig nem jött meg a vérzése. De olyan választ is kaptam, hogy valaki a 10.héten menstruált. Én úgy gondoltam, hogy várok még 2 hetet. Ha addig sem történik semmi, visszamegyek orvoshoz.
2009. ápr. 15. 20:37
 9/10 A kérdező kommentje:
A 6. hét után érdemes lenne uh-ot csináltatni... attól még várhatsz 2 hetet, hogy egyébként - ami látható - rendben vagy-e...
2009. ápr. 15. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem spontán vetélésem volt,nem kellett műtéttel befejezni.Rá 4 hétre megjött a következő vélrzésem.
2009. ápr. 16. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!