Csajok! Hány éves korotokban jött meg a menstruáció? És mit csináltatok éppen? És hogyan reagáltatok?
Nekem 12 éves koromban jött meg. :)
Nővérem hozott betétet, és elmondta milyet kell használjak és hogyan. :)
Én eleinte nagyon szégyeltem. És nem éreztem valami kényelmesen magamat a bőrömben. Eltelt pár év és aztán már nincs ilyen gondom. Végülis 12 évesen még gyerek voltam, így természetes, hogy szégyeltem az ilyesmiről beszélni is. :D
Suliban jött meg, 12 évesen, de a suliban még nem vettem észre, csak amikor hazaértem és elmentem wc-re, láttam hogy a bugyim átázott (a nadrágom szerencsére nem), aztán azt sem tudtam hirtelen örüljek-e vagy ne. De tudtam mi ez, mert anya már elmagyarázta kb 1 évvel előtte, hogy mi ez és hogy működik, stb. Úgyhogy az első dolgom az volt, hogy felhívtam anyát :D
18L
15 voltam. Reggel mikor elmentem WC-re, láttam, hogy véres a bugyim. Pont akkor kezdődött a suli úgy emlékszem.
Örültem neki, mert már vártam.
Nekem azt hiszem 10 évesen és kutyát sétáltattam (egyedül). Kibírhatatlanul elkezdett fájni a hasam úgyhogy sietve hazamentem. Aztán anya adott egy betétet és elmondta hogy kell betenni. Végülis nem ijedtem meg meg semmi.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!