Segitene valaki? Mar nagyon el vagyok keseredve.
Otthon mar kb 10 nogyogyaszt megjartam, mindig ugyanazt a gondot visszakapom, egyszer volt streptococcusom, azota semmit se mutatott ki, de mindig visszajott. Igazabol nem tudom mivel lehetne potolni a huvelyflorat, felek mindenfelevel magam kezelni. De most kulfoldon vagyok es nincs lehetosegem orvoshoz se menni...Erre az idiota orvosom megint candida ellen irt fel valamit, raadasul a paromnak semmit, szerintem meg sosem volt candidam,hihetetlen, hogy nem tundak kikezelni. Arra is gondoltam,hogy megint antibiotikum kellene, de fene se tudja, sose csinal tenyesztest, csak ha mar 3-4x megyek vissza, aztan egy antibiotikum kura, okes lesz es kezdodik elolrol. :S
Ez a problemam lenyegeben, fogalmam nincs elmult e mar, mert kb 2eve folyamatosan ez a gondom. Hogy miert nem tudok most orvoshoz menni, azt hagyjuk, csak atutazoban vagyunk,aztan megyunk vissza a parom hazajaba. Mindig hasznalunk gumit, holott ferj es feleseg vagyunk, de felek, hogy megfertozom ot, bar lehet a gumi is mind1 ilyen esetben.
Mik azok a "huvelytabletta potlok"? Lattam, hogy valaki irta azt mindig hasznalni kell kezeles utan, ezt meg sose mondtak. Hasznaljak normafloort is? Azt is lattam, hogy irtak. Viszont most nem kaptam antibiotikumot se, csak pimafucint, elotte kliont es ez igy megy mar miota...
Fontos, hogy valami olyasmi kellene, amit itt Nemetorszagban is be tudunk szerezni. Vajon van ertelme elkezdenie zt, ha azt se tudom, hogy van e meg fertozesem? Az teny, hogy enyhebb, de szerintem meg nem szunt meg, bar mar azt se tudom milyen mikor nincs, folyton beteg vagyok, mindig fel is fazom, ami kulon rarak egy lapattal. Elnezest, ha ossze-vissza voltam, de mar nagyon el vagyok keseredve:((( VALAKI SEGITSEN!
Az a helyzet, hogy azoknak a szereknek amiket eddig kaptál, mindegyike alkalmas az adott fertőzés kikezelésére, mert elpusztítja a kórokozót, de a sűrű visszaesés abból adódik, hogy ezek a szerek (mindegyik) a fertőzést okozóakkal együtt, a hasznos bacikat is kiölik, ami a szervezeted védelmi bástyáját képezi alapesetben. Tehát ahogy te is tudni véled, ezt a természetes flórát újra kell telepíteni. A Normaflór is egy ilyen szer, de az a bélrendszer flóráját teszi rendbe, a hüvelyben savasabb (tejsavas) az egészséges flóra, speciális szerre van szükség. Ilyen például a Protexin Gynophilus.
Az viszont helytelen, hogy a párod nincs kezelve, simán visszafertőzhet, nála, vagyis férfiaknál legtöbbször semmi tünet nincs, csak hordozóvá válik.
Ami a felfázást illeti, valójában az is bakteriális fertőzés, a hideg csak fokozza és nem okozza a tüneteket.
Szia!
Koszonom szepen a valaszod! Klionnal ezt olvastam: "A készítmény olyan hüvelyi fertõzések ellen hatékony, amelyeket protozoonok és/vagy gombák okoznak. " A klion eddig mindig hatott, igaz csak ideig-oraig, foleg ha 2x irtak fel egymas utan, most elsore nem.
Viszont a Pimafucinnal ezt irjak: "A natamicin szélesspektrumú antibiotikum, mely gombaölő hatással rendelkezik az élesztőgombákkal szemben, így a genitáliák leggyakoribb fertőzését okozó Candida albicans gombával szemben is gyorsan hat." Itt kiemelik mi ellen a legjobban. Eddig egyszer streptot mutatott ki, azota passz, hogy mim van. Viszont a pimafucin sosem hasznalt. Most nem tudom, hogy kerjek a patikustol egy receptnelkul kaphato kupot ismet, mert meg nem mult el teljesen. Vagy vegyek normaflort es huvelyflora visszaallitot. Es mit kerjek a paromnak,ami receptnelkuli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!