Mi segítene a fogyásban?
hát lehet, hogy nem fog tetszeni, de azért leírom az én tapasztalatom:
tavaly nyár elejére eléggé meghíztam, 71 kg lettem, és hiába próbáltam fogyni, nem ment, teljesen elkeseredtem
nyár végére vérszemet kaptam, és elhatároztam, hogy lefogyok ha belepusztulok is, mert ez így nekem nem állapot, és nem vagyok boldog
mivel egyik diéta meg mozgásizé se működött, ezért kitaláltam a sajátom azon egyszerű elv alapján, hogy amit nem eszel meg attól nem hízhatsz
szóval kezdtem azzal, hogy két álló hétig semmi mást nem ettem, csak gyümölcsöt (ez egyébként mint később megtudtam, egy elég jó tisztítókúra is, bár ált csak egy hetet szoktak)
nagyon rossz meg nehéz volt, de végre azt láttam, hogy elkezdek fogyni, és végre nem pánikoltam úgy (jah meg ez mellé egy-két naponta reggel pilateseztem, csak ezután kezdődött az egyetem, és akkor már nem volt időm pilatesre)
utána pedig azt csináltam, hogy nagy adag brokkolileveseket sok fűszerrel megfőztem, és minden nap sütöttem hozzá egy kis marhahúst (azt is fűszerezve, hogy jó íze legyen), és csak ezeket ettem, plusz gyümölcsöt, illetve a boldogsághormon miatt csokoládét, ami meg tartotta bennem a lelket
de ezen kívül semmi mást
hát november végére lefogytam 57 kg-ra, ami kicsit a tervezett alatt volt, úgyhogy utána amikor rendesebb étrendre álltam felengedtem 60-62-re. Azóta s ezt tartom, de csokit már egyáltalán nem eszek (az arcom miatt), valamint tartózkodok a szénhidrátok nagy arányú fogyasztásától (a legtöbb szénhidrátot a nap során a reggeli müzliben és ebéd meg vacsora utáni süteményben eszem, meg ha valami édességet eszek, de az ebédemben és vacsorámban szinte semmi szénhidrát nincs)
Szóval nekem étrendváltoztatás vált be, és a jutalmazásos módszer.
Egyébként mióta lefogytam sokkal boldogabb vagyok, és kiegyensúlyozotabb lelkileg, meg büszke magamra, és magabiztosabb is :) Szóval sok sikert neked is, bármilyen módszert választasz. Szerintem teljesen nyugodtan kitalálhatod a sajátod is, amiben te hiszel, és neked bejön. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!