Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ez? Már annyira el...

Miért van ez? Már annyira el vagyok keseredve! Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném segítségeteket kérni!Miért van az,hogy ha felrakok egy képet myvipre(teljesen normális,nem fehérneműs,vagy ilyesmi)akkor másnap félek megnézni,hogy ki nézte meg öket??mintha attól félnék,hogy rossz róla a véleménye,vagy csúnyának tart.a napokban le is tiltottam az összes képemet.pedig mások szerint szép vagyok.kérlek segítsetek!önbizalomhiányban szenvedek?

2009. dec. 30. 19:54
 1/1 anonim válasza:
Ne foglalkozz azzal hogy mások mit gondolnak rólad, nem lehet mindenkinek tetszeni, mindig csak magadnak akarj megfelelni, mert különben egész életedben agyalni fogsz a hasonló dolgokon. Ha neked tetszik a kép tedd fel, ha meg nem, akkor ne!
2009. dec. 30. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!