Nagyon el vagyok keseredve, hogyan változhatnék meg? Akik depressziósak voltak hogyan sikerült elfogadniuk magukat?
nekem bipoláris zavarom van - ez erősen leegyszerűsítve annyit tesz, hogy 2 szakasz váltakozik, ebből az egyik a depressziós fázis, ami a másikhoz 2:1-ként aránylik.
én gyógyszert szedek erre, de így is nagyon nehéz. sokszor érzem magam hasonlóan mint te, és igazi erőfeszítés h tegyek ellene. valszeg a gyógyszerek segítenek.
mióta tart ez neked? rendszeres vagy időnként jön elő?
a sport sokat tud segíteni, de ha úgy érzed h már semmi, akkor érdemesebb orvoshoz fordulni. pszichológushoz vagy pszichiáterhez. (az első lelkiekben a második gyógyszerezésben segít)
18/F
elsőnek: a depresszió nem olyan amit egy könyvvel el lehet feledtetni. bár úgy lenne. egy depressziós ha olyan könyvet olvas h hogyan legyen boldog, azt érzi h na pont ez nincs meg nekem, és nem azt hogy na ez a megoldás.
am a második vagyok
köszy
amúgy 15L vok
valahogy én is így vagyok ezzel.4 éve elég szörnyű volt, mostanra már ok, bár az utcán néha engem is elfog valami "engem néznek, mert..." ilyenkor próbálok nem gondolni rá.
nekem egy nagyobb környezetváltozás segített, illetve az hogy lekötöttem magam mindig valami munkával. az ilyen dolgok mindig segítenek. remélem tudtam segíteni. 18/L
ezzel én is voltam így. de már túltettem magam rajta, az idő az oka sztem, tudod, hogy mindent feledtet. mostmár inkább szeretem ha az arcomat nézik, mert kaptam bókokat, és elhiszem, hogy szép vagyok (ezt úgy értem, hogy mások szépnek tartanak.)kicsit kevés az önbizalmam, néha utálom magam, de furcsamód én a sminket találtam meg, mint eszközt mindezek ellen. gőgösen hangzik, plázásan, tudom, de ha te szebbnek látod magad, akkor máris jobb minden. itt ülök most smink nélkül, teljesen átlagosan kinézve, és csúnyának érzem magam, de ha megcsinálom a hajam, smink, akkor szeretem önmagam, tetszek magamnak rögtön, és szeretek emberek előtt mutatkozni.
nekem ez a módszer bejött, ez segített. (súlyos depresszióm volt, már ott tartottam, hogy ha egy késre gondoltam, akkor jobban éreztem magam. mivel senkinek nem beszéltem róla, így gyógyszereket sem szedtem, és csak ez segített)
hogy én mi miatt érzem magam jól, ezt azért mondtam el, hogy ne búsulj, ami veled van most, amit leírtál, az a fejedben van, ki lehet onnan rúgdalni.
minden jót
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!