Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változhatnék át érzéket...

Hogyan változhatnék át érzéketlen emberré? :S

Figyelt kérdés
Elegem van, hogy mindig kihasználják a jóságomat a szeretetem :(
2010. aug. 13. 11:27
 1/8 A kérdező kommentje:
*és a szeretetem
2010. aug. 13. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne, ha nem érzéketlen géppé változnál, hanem csak simán nem hagynád magad kihasználni?
2010. aug. 13. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
ott a pont
2010. aug. 13. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyszerű mint az egyszer egy.

Csak azt mondogatod mindig, hogy Kutya vagy(más személyeknek) mint magadban és mint hangosan kimondva!

Nekem sikerült, egy egoista öncentrikus szemétládának tartanak. De amit én mondok az lesz és pont. Ha azt mondom valakinek Kussolsz az be is fogja. Mert belésulykoltam, hogy "te csak egy kutya vagy". :)

2010. aug. 13. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsó nem kéne ezt csinálnod, előbb utóbb meggyűlölnek az emberek.

kérdező: ha nem akarod h kihasználjanak annak nem az a módja h érzéketlenné válsz. Csak legyél határozott, legyen önbizalmad, de egyben kedves is legyél az emberekkel. Ha valaki ki akar használni, ne engedd, állj ki miagadért.

2010. aug. 13. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:

"a barátaidat tartsd közel, e az ellenségeid még közelebb" Megutálnának? Hát nem hiszem, inkább azt csinálják amit kérek tőlük és mindenki boldog. Mintsem, hogy utáljam őket és haragba legyünk, mert az kicsit rossz lenne nekik.. A szövegem mindenkit lehengerel, és általában sárba tipor még egy "Szia" is iszonyatbántó tud lenni tőlem.. Vannak akik azért barátkoznak velem, mert tudják ha segítség kell rám számíthatnak és erős fegyver vagyok. De azt is tudják, hogy nem vagyok kihasználható.. Nagyon berendezkedtem.. :D

Szívesen kiállok mindenki mellett, és az én nyugalmamat pedig senki sem zavarja meg.

Utáljanak csak.. :D Ez a dolguk.

2010. aug. 14. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:
és te ennek örülsz h azt csinálják amit mondasz? mit szólnál ha a te egyik haverod parancsolgatna így neked?
2010. aug. 14. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:

hehh. Nem tudnak. Szóval semmit nem szólok.. :)

Nem én vagyok a mocsok, hanem ő a gyökér, hogy csinálja. Csak ez soha nem tűnik fel senkinek..

2010. aug. 17. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!