Hogy változhatnék meg?
Ha megismerek valakit, egyből negatívról indul, mondván, hogy "úgyse bírnám", és ha valaki beszélgetni akar velem, én attól nagyon zavarba érzem magam, mert én nem akarok vele beszélgetni és az egész csak nyűg számomra.
Tulajdonképpen bunkó vagyok, önző, és nem szeretem az embereket.
Nem mindig volt ez így. Most 19 éves vagyok (lány), és még 3-4 évvel ezelőtt és voltam a társaság középpontja, rengetegen voltak oda értem, és ami a legfontosabb BOLDOG voltam.
Most gyűlölném azt az embert aki, aki akkor voltam. Azt a hülye "pi_csát". De azt se szeretem, aki most vagyok, azt aki senkit se szeret, és akivel mindeni "fél" barátkozni.
Nem arról van szó, külsőre teljesen normális vagyok, nem öltözöm csak feketébe és nem siránkozok egyfolytában.
De mára már ott tartok, hogy egyetlen barátom sincs (régen sok volt), egyedül a párom van nekem, de úgy érzem, hogy kezdek nagyon ráakaszkodni, mivel nekem nincs másom. De ő nagyon rendes, próbál segíteni.
Próbáltam, már megváltozni, de valahogy soha nem jó.
Amikor "szociális" pillanatomban vagyok, és viccelődök, jól érzem magam másokkal, "kedves" vagyok, akkor egyből eszembe ugrik, hogy hogy lehetek ilyen hülye, és, hogy teljesen ostobának, nézek ki. Ilyenkor újra rám jön az intelligens, okos lány, és akkor teljesen karót nyeltnek érzem magam.
Ez a kettősség és teljesen összezavar.
Nem tudom, mit kéne tennem, hogy újra boldog lehessek.
sajnálom, hogy nem a kérdésre válaszolok,
de mintha én írtam volna:SS
esetleg nem történt veled valami régebben, és azóta érzed magad így? nem érzed úgy, mintha átvertek volna?
Hát én is csak azért nem gondolom, hogy pszichológiai eset lennék, mert nem történ semmi, amitől megváltozhattam volna. És nem is hirtelen jött, hanem fokozatosan, több év alatt alakult ez ki. Egyszer csak egyre kevesebb embert tudtam elviselni és ennyi..:(
Erős ember vagyok, és kifele idegeneknek nem mutatom az érzéseimet. Ők csak annyit látnak, hogy "ő nem valami barátkozós", vagy, hogy "épp nincs szociális hangulatában".
Szóval, így most tömörnek tűnik minden ahogy leírtam, de nem gondolom, hogy pszichológushoz kéne járnom, mert a hétköznapi életben, nem tűnök roblémásnak, csak simán "antiszociálisnak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!