Olyan vagyok, mint Dr House. Hogyan változhatnék meg?
Paraszt, csemer vagyok mindenkivel szemben. Ha valakinek valami hibája van egyből a szemébe mondom. Sokszor csak beszélek, nem érdekel, hogy a másik mit érez. Büszke ember vagyok, nem szoktam megalázkodni vagy az érzéseimet elmondani másnak.
Nincs sok barátom. Nyitott vagyok mindenre, hamar ismerkedek de ahogy az emberek jobban megismernek eltávolodnak tőlem. Komolyabb barátnőm se volt...viszont voltak lányok akik képesek lettek volna szeretni de elkergettem magamtól őket.
Meg szeretnék változni, de nem tudom mindig azt mondani amit éppen az illető hallani akar. Az már hazugság...és ha már hazugság miért szépíteni. Egyenesen meg kell mondani.
Dr.House nem írna ide kérdést,mert túl büszke ahhoz:DÉs mások véleménye se érdekli(annyira)...
Hát am én is iylen vagyok...túl őszinte típus és vmikor bunkó,de tudok jó fej is lenni;)de ezt ki kell érdemelni...
Sajnos ilyennek születtél,ezen nehéz változtatni,mert qrva zavaró dolog,h állandóan magadat figyeld,h éppenséggel,ne hogy vmi olyat mondj...Csajokkal szembe próbál változni,mert akkor tényleg egyedül maradsz,de ki tudja...lehet jön pont, egy iylen csaj,vagy esetleg olyan,aki ezt bírja benned....mindenkinek van párja...
Áhhhm, belédszerettem :D xD
Komolyra fordítva: hm, szedj Vicodint ~ járj bottal, és legyél orvos :D más ötletem nincs, megváltozni úgy sem fogsz. ~
Figyelj, te mindig ennyit rinyáltál?
Én is olyan vagyok egyébként, boldogan dagonyázok a sz@rban D:
De nézzük a jó oldalát, nekem már nem kell kiírnom, csak úgy teszek, mintha a válaszokat nekem címezték volna, ugye milyen izgi?
Ügyes válasz...szerintem csak most találtad ki, hogy te is ilyennek tűnjél.
Am nem...még nem rinyáltam ilyesmiért csak a napokban döbbentem rá és nem akarok arra ébredni, hogy nincs egy barátom sem.
12:43
Egy francokat most találtam ki. Nekem MÁR nincs egy barátom sem, neked még lehet, hogy vannak. Egész nap itt bent vagyok és gépezek, tv-zek, olvasgatok, zenét hallgatok, mert mindenkit elidegenítettem magam mellől.
Hogyha tudnám irányítani a cselekedeteimet akkor most nem raktam volna fel ezt a kérdést. Nem izgit...egyszerűen ilyen vagyok.
Amúgy azért írtam, mert vannak akik olyannak szeretnének lenni mint House, de egyből lebuknak amikor nyalizni próbálnak.
Kaka lehet, hogy egyedül vagy...nem tudod a haverokat cikizni...
13:23
Arra ott van a munka/iskola, így már nem is olyan ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!