Hogyan alakulnak ki az életben az olyan személyiségek, mint pl dr house?
Dr House olyan, mint Barney Stinson, kitalált személy, a készítők szándékosan csináltak nekik ilyen elragadó, vagány stílust, hogy minden nézőnek leessen az álla, hogy ˝Úristen, mekkora arc!˝.
A valóságban ilyen személyiségek nem nagyon vannak, legfeljebb 1-1 részlete jelenik meg a viselkedésüknek valakiben. És ha lennének is ilyen emberek, a valóságban korántsem tűnnének olyan elragadónak, pozitívnak, mint a tvben.
Az ilyen ember valamilyen szerzett vagy veleszületett mentális problémával rendelkezik.
Nem hiszem, hogy jó ilyenné válni.
Ha kicsit a fiam csendben maradna, eszembe jutna, milyen szindrómának hívják, amire a viselkedése hajazik.
Eléggé antiszociális személyiség.
A gyerekem egy másik "tévés dokira" (dr. Csont) hajazik inkább, mivel Aspberger-es, és nem mondhatnám, hogy annyira jó neki. :S
Mondhatjuk hogy én ilyen vagyok...
Alapvetően ezzel születni kell, de az még semmi, kell olvasni néhány pszichológiai könyvet, ami alapján el tudod érni ezt a "személyiséget". Egyesek szerint az ilyen ember szociopata...
Pl. Nekem az érzelmeim nem mindig az alkalomhoz illőek...
Az embereken pedig át tudok gázolni (az akarat mindig is megvolt), de könyvből, filmből kellett tanulni hogyan csináljam.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!