Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha az ember olyan okos lesz...

Ha az ember olyan okos lesz mint mondjuk a dr. House azzal télleg együttjár ez az anitszocialitás?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten. Én úgy vagyok vele, hogy ha nagyon buta emberek társaságában kell lennem napi szinten több órát, akkor rettentő mód unatkozom, és nekem is vannak hülyeségeim, de nem viselkedem antiszociálisan. Aki meg bármilyen környezetben kitűnik okosságával... hát nem tudom. Akkor sem indokolt. Szerintem.
2011. aug. 8. 08:28
 2/5 A kérdező kommentje:
én hallottam olyat hogy az okos emberek többsége antiszociális nem pont ilyen módon mint a House csak másképp
2011. aug. 8. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem keresik más emberek társaságát, mert tudják, hogy azok csak untatnák őket, vagy nem találnának közös témát.....

Dr. House meg beképzelt,(amellett hogy kitalált) magasabb rendűnek látja magát a többieknél....

2011. aug. 8. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen ,rokonok közül nem tudok példát de ott vannak az agymenők mind a maguk kis világában élnek robotot csinálnak stb de mással nem nagyon tudnak beszélni.
2011. aug. 8. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
A magas intelligencia azzal is jár, hogy rájössz mennyire álszent, beteg, kétszínű, önző az emberek többsége. Így igen, tényleg antiszociálisak, zárkózottak az ilyen emberek.
2011. aug. 20. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!