Képtelen vagyok megbocsátani, úgy másoknak, mint magamnak. Nem fogadom el az emberek hibáit, beleértve a sajátjaimat is. Milyen ember lesz így belőlem?
Az is hiba, hogy nem tudod olyanra a választ, amiben te élsz. Ezzel már kapásból nem vagy tökéletes és csak feltettél egy kérdést.
Ezzel bezzeg nem hibáztatod magad, ugye?
Na, leesik?
Felesleges a hibákat lesned, úgyis körülvesznek 0-24h-ig.
Ahányszor hibázol, adj magadnak egy tenyeres pofont.
Egyszer úgyis megunod és azt mondod: áhhh, leszarom, ez hülyeség.
Nem is akarok újat mutatni, csak "beszélgetek".
De ha tudod, hogy ez így nem oké és mégsem változtatsz, akkor gyenge is vagy. Ez nem is lenne baj, mindenki gyenge valamiben, csak a kérdés, hogy az adott rossz tulajdonságnak mi a mértéke. Pl. ha elejt valaki egy poharat és kiakadsz rajta, ott valami nem oké.
Nem erről van szó. Úgy látom nem értettél meg.
Engem a múltban nagyon sokat szekáltak. Volt egy csapat gyerek, aki rám szállt, tönkretettek lelkileg. Azóta nem találom magamat. Semmi sem sikerül, nincs önbizalmam, félek az emberektől. Ma is gyakran előfordul, hogy "beszólnak" nekem. Ez az, amit nem bírok megbocsátani. Úgy érzem, engem direkt megaláznak, aztán röhögnek. Nem olyan triviális dolgokról van szó, mint amit te írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!