Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan vagyok, mint Dr House....

Olyan vagyok, mint Dr House. Hogyan változhatnék meg?

Figyelt kérdés

Paraszt, csemer vagyok mindenkivel szemben. Ha valakinek valami hibája van egyből a szemébe mondom. Sokszor csak beszélek, nem érdekel, hogy a másik mit érez. Büszke ember vagyok, nem szoktam megalázkodni vagy az érzéseimet elmondani másnak.

Nincs sok barátom. Nyitott vagyok mindenre, hamar ismerkedek de ahogy az emberek jobban megismernek eltávolodnak tőlem. Komolyabb barátnőm se volt...viszont voltak lányok akik képesek lettek volna szeretni de elkergettem magamtól őket.

Meg szeretnék változni, de nem tudom mindig azt mondani amit éppen az illető hallani akar. Az már hazugság...és ha már hazugság miért szépíteni. Egyenesen meg kell mondani.

2010. aug. 14. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amúgy ennyit erről, hogy olyan vagy, ő ha jól emlékszem a sorozatra általában munkán kívül egyedül van, szerinted ez meg kaka lehet, ergó nem vagy olyan. dádádádámm
2010. aug. 14. 13:43
 12/16 A kérdező kommentje:

House modorom van...nem úgy élek mint House. Nem vagyok zseni, nem értek az orvosláshoz. Mondtam, hogy azért akarok változtatni, hogy nehogy úgy járjak mint te. :p Ahhoz képest, hogy olyan nagy Housen-ak tartod magad elég lassan fog az agyad. De szeretem, mert állandóan kételkedsz...

Amúgy miből gondolod, hogy House szeret egyedül lenni?

2010. aug. 14. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:

1: Én sem vagyok House, ha én kiírtam volna a kérdést nem szerepelt volna benne House.

2:Nem írtam, hogy szeret egyedül lenni, azt írtam, hogy munkán kívül egyedül van. és akkor még nekem fog lassan az agyam :D

2010. aug. 14. 15:00
 14/16 A kérdező kommentje:

"Amúgy ennyit erről, hogy olyan vagy, ő ha jól emlékszem a sorozatra általában munkán kívül egyedül van, szerinted ez meg kaka lehet, ergó nem vagy olyan. dádádádámm"

Szal mert kakának tartom az egyedüllétet nem hasonlítok Househoz. Ebből az jön le, hogy House szereti a magányt.

Sztem hagyjuk abba...nincs értelme kötekedni...köcce a válaszokat

2010. aug. 14. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Az jó ha a szemébe mondod másoknak ha valami hibát látsz benne. én azt utálom ha titkolják előlem hogy mi a bajuk velem.
2010. aug. 14. 22:14
 16/16 anonim ***** válasza:

15:00 vagyok

Na azóta sikerült megváltoznod, vagy még nyalogatod a sebeidet?

2010. nov. 15. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!