Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változhatnék meg?

Hogyan változhatnék meg?

Figyelt kérdés

Az a legnagyobb problémám magammal, hogy egy visszahúzódó nyuszi vagyok, aki nem meri vállalni a véleményét. Félek a következményektől és félek attól, hogy esetleg megutál valaki. Így sincs túl sok barátom és nem akarom egyiket sem elveszíteni. Inkább azt mondom, amit elvárnak tőlem. Van egy kis önértékelési problémám.

Van egy másik kérdésem, ami nem ebbe a kategóriába tartozik, de azért mégis felteszem. Honnan lehet jó beszólásokat tanulni? Szeretnék egy igazán "menő" csaj lenni, aki nem fél senkitől és ehhez szükségem lenne pár ütős beszólásra.

2010. júl. 23. 04:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem attól leszel menő, hogy betanulsz valamit. Attól egy merev klisémondó senki leszel. Majd jön az :) Hány éves vagy?

Amúgy meg inkább próbálj nagyobb társaságban lenni, és kimondani a véleményed. Az sem baj, ha néha túllépsz egy határt, a barátaid majd figyelmeztetnek.

2010. júl. 23. 10:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :-) 15 éves vagyok
2010. júl. 23. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Úristen. Félsz a saját véleményedtől?? Ennek sosincs következménye, mert ha valakinek nem tetszik akkor szó szerint SZAR LEHET NEKI!

Azok nem barátok akik elhagynak, ha megmutatod nekik önmagad.

Az egyetlen változtatás ami elférne neked az a Merés.. Merj mindent Amit gondolsz mondd ki, ennyi.

2010. júl. 23. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja,hisz két féle ember van a Földön! Vannak az őszinte emberek,meg azok akik akiknek vannak barátai!:D

De tényleg komolyan,az igaz,hogy csak az igazi barátok akik elfogadják a véleményedet!De azért nem kell túlzásokba esni és elkergetni mindenkit magad mellől! Fokozatosan kezd a vélemény nyilvánításodat,mindig egy kicsit haladj előre. Én megtanúltam a környezetembe,hogy kinél meddig lehet elmenni vélemény ügyileg.:D Idegeneknél,meghát kit érdekel?

2010. júl. 23. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
ha most sincsenek barátaid akkor tök mind1 hogy fel mersz e szólalni mert nem veszíthetsz semmit, meg hátha lesznek barátaid is:)
2010. júl. 24. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak egy tanácsot tudok adni: állj ki bátran a véleményedért-persze kulturált formában. Meglásd,azért fognak tisztelni, mert vállalod a mondandódat...a beszólásokra meg csak azok gyúrnak, akik megragadtak a Stiffler-korszaknál.
2010. júl. 26. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!