Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érzéketlen vagyok! Ez így marad?

Dag kérdése:

Érzéketlen vagyok! Ez így marad?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban sok sz.arság történt velem, minden amit el tudtok képzelni. De most nem részletezem!

És úgy jó egy éve tök érzéketlen lettem, nem tudok sajnálni, vagy együtt érezni! Elég haverkodós vagyok, de nem gondolok komolyan semmi lelki kapcsolatot!

Pl:

A haver felesége nemrég szült! És a haver mutatta nekem a képet!

Mondtam hogy aranyos, de nem úgy gondoltam! Úgy gondoltam rá (és ez elég szemét duma lesz) Mint valami kis fölösleges hülyeségre!

Régen nem voltam ilyen?

23 éves vagyok? Változik még ez a szitu?

2010. dec. 6. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mivel feltetted a kérdést, eleve nem lehetsz érzéketlen, hiszen akkor nagyon nem érdekelne, hogy ki, mit gondol rólad.

Nem lehetsz érzéketlen, hiszen bár rohadtul nem érdekelt a gyerek, mégsem akartad megbántani a haverodat és azt mondtad, aranyos.

A gyerek korodban történt sok sz@rság, ami zárkózottá tett. Találsz valakit akivel jól elvagy és ki fogsz nyílni a világ felé.

Sok sikert kívánok hozzá!

2010. dec. 6. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok teljesen. Az eddigi életembe olyan dolgok történtek, amiket az ember csak filmbe lát, és soha nem gondolná, hogy ez vele is megtörténik. Én most 19 éves vagyok. Nekem azt tanácsolták, hogy próbáljam meg teljesen elfelejteni a régi sérelmeimet. Gáz, hogy 23 éves korodba még nem múlt el, sz@r jövőkép ez nekem xD. Kéne egy olyan barátnő, aki valóban nagyon szeret, és teljesen meg tudsz nyílni előtte, és csak a jót látod majd az életben. De ilyen találni, elég nehéz :S
2010. dec. 7. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!