Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? Így is marad?

Miért van ez? Így is marad?

Figyelt kérdés

Mindjárt suli pár nap... 17 éves fiú vagyok 3.ba megyek , nem szeretek iskolába járni bár gondolom ez nem újdonság senkinek... de járnom kell és megpróbálok jól tanulni. De az a helyzet hogy nem szeretek oda bejárni igazábol semmi gond az osztállyal de valahogy mégsem, van 1 tippem hogy miért de nem bírom megoldani. Imádtam ált suliba járni ott voltak az igazi barátaim ott minden olyan jo volt... ha csak bele gondolok hogy nem soká évnyító rá gondolok a mostani sulimra egyből rossz kedvem van , és visszagondolok az ált. iskolásra szinte már sírok . Nagyon hiányzik a tanárok a régi haverjaim maga az egész... és ami a legrosszab benne hogy már csak 1 2 gyerekkel vagyok jóba régen meg voltunk 8 9 en... teljesen megváltoztak széthullot minden, tudom hogy már sosem lesz olyan mint régen és ez fáj a legjobban, idővel ez el fog múlni mert szörnyű mikor reggel megyek a buszon és ugranak be a régi képek, pillanatok most is mindjárt sírok . vagy ennyire gyenge lennék? próbálok az uj suliba is meg vannak ott is jó pillanatok szép percek de közel nem olyan mint ami ott volt. (egyébként ez a 2. sulim azt hittem a suli váltás jót tesz de semmi)

bocsi ha kicsit hosszú lett meg érthetetlen de így jött :)

2011. aug. 26. 22:02
 1/2 ezvan:D válasza:
szia hát én is így vagyok ezzel h ált suliba rengeteg barátom volt most meg csak 1-2 de mondjuk ők tényleg nagyon azok :D próbálj meg 1. vagy beilleszkedni, az iránt érdeklődi ami iránt a többiek 2. vagy fűzd szorosabbra azal a pár emberrel a barátságod és akkor már nem érdekel az h mennyi barátod van hanem csak az h jól érzed magad :)
2011. aug. 26. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:

ezzel nem tudsz mit csinálni ha majd dolgozol akkor a mostani barátaid tűnnek majd el, inkább használd ki minden percét csináljatok hülyeségeket, menjetek csajozni szórakozni legyen sok szép emléked a középiskoláról is.

jövőre már úgy is csak az érettségiről fog szólni az egész év

2011. aug. 29. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!