Segítene nekem valaki mert elvagyok keseredve? Kombinált tesztet csináltatok? Baj volt ha mégis pozitív volt?
Figyelt kérdés
Csináltattam kombinált tesztet és Pestről fel hívtak ne aggódjak negatív a tesztem, bár további vizsgálat szükséges. Ma be kellett mennem a kórházba ahol közölték velem, hogy pozitív a teszt. Most mennem kell majd Pestre ahol minden vizsgálatot elvégeznek rajtunk és ha mégis baj van talán el is kell vetetni. Kérlek ha valakinek ilyen volt a tesztje írja meg mi lett végül? 18 hetes leszek amikor elvégzik ezeket a vizsgálatokat. Segítsetek nekem létszíves! Köszönöm! 16hetes km2009. dec. 28. 14:51
1/4 anonim válasza:
Pozitív kombinált után részletes genetikai ultrahang jön, plusz tanácsadás, majd magzatvíz-mintavétel, ha beleegyezel. Ha ezek a vizsgálatok rendellenességet igazolnak, akkor dönthetsz, hogy megszakíttatod-e a terhességet, vagy sem. Véleményem szerint a kombinált teszt nem mérvadó, sok a fals pozitív eredmény, ha meg gond van, nem mutatja ki.
2/4 anonim válasza:
Nekem is csináltak 12 hetes terhesen kombinált tesztet ami pozitív lett (1:110 down korra) ezért a 13. héten corionboholy mintavételt csináltak ami szerencsére azt igazolta hogy egészséges a babám aki azóta 3 hónapos "nagyfiú". Ne izgulj, ez a teszt azt jelzi, hogy van valamennyi esély arra hogy beteg, de biztosat csak a corionboholy vagy a magzatvíz vétel tud mondani. Biztos nincs semmi baj nálatok sem!
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is pozitív lett ezért mennem kellett genetikai tanásadásra, ahol felvilágosítottak dolgokról.Ott kellett döntenem, hogy akarom-e a magzatvíz mintavételt vagy sem. Én belementem, mert biztosra akartam menni, hogy semmi baja a picinek. Van némi esély arra, hogy elvetélj utánna, de nagyon kevés. Ezért kell jól megfontolni. Szerencsére semmi gond nem volt, ma már 9hónapos és kész kis hölgy :)
Sok szerencsét és boldog babavárást!
4/4 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!MINDENBE BELE EGYEZEK CSAK TUDJAM MEG HOGY RENDBEN VAN A PICIKÉM!NEM SZERETNÉM ELVESZTENI,DE SAJNOS HA BETEG AKKOR EGY A VÁLASZTÁS,MERT A KÉSŐBB NEHEZEBB LENNE NEKI!SAJNOS AKKOR EL KELL VETETNEM,DE EZT NEM SZERETNÉM ÉS ÍGY MONDOGATOM MAGAMNAK ÉS A PICIKÉMNEK HOGY MINDEN OKÉ LESZ!BOLDOG BABÁZÁST ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!BOLDOG ÚJ ÉVET!16 HETES KM
2009. dec. 28. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!