Segítene nekem ebben valaki? Nagyon el vagyok keseredve!
Sziasztok!
Szeptemberben ki szeretnénk költözni Ausztriába. Szeretnék venni egy angol cocker spánielt, most 4-én.
Az a gond, hogy néhány dolgot nem tudok:
- mi kell a kutyának hogy Magyarországról ki tudjam vinni Ausztriába?
-törzskönyv nélküli kutyát is ki lehet vinni?
-veszettség elleni oltást meg chipet mikortól lehet beadni neki?
A kutya most lesz 6 hetes és autóval megyünk Ausztriába ha ez számít valamit. Ja és Mo-n veszem a kutyát.
Légyszi segítsetek!
Ebben azt hiszem, a lényeges tudnivalók benne vannak. Szerintem az állatorvos el tudja majd mondani neked, hogy mi a teendőd. Szerintem a törzskönyv nem feltétele az utaztatásnak, az egyéb okmányok, és igazolások annál inkább.
Ha a kedvenced keverék volna, attól még jogod lenne magaddal vinni, pedig nincs törzskönyve.
Az, hogy Ausztriába szeretnéd vinni a kutyát nem gond, sem chip beültetése, sem az útlevél elkészítése.
Az viszont nagy baj, hogy törzskönyv nélkül, szaporítótól akarsz kutyát venni. Ha egy mód van rá, gondold át mégegyszer.
kb 13-14 hetes korára lesznek meg az oltásai. veszettség oltás nélkül sztem nem engedik ki.
6 hetes? az nagyon korai 8-10 hetesen adják oda jobb helyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!