Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon el vagyok keseredve. Több mint egy éve vagyok a párommal...nagyon-nagyon labilis érzelmileg, bármi, de tényleg bármi kizökkentheti és akkor vége. Mit tehetnék ebben a helyzetben?
...jönnek az önmarcangoló szavak, hogy ő nem jó senkinek, hogy ő nem jó semmire, és jobb volna ha ő nem is lenne, és könnyebb lenne nélküle nekem...stb...
Már többszőr hallottam tőle hogy öngyulkos lenne, nem igy, de célzott rá. Legutóbb megigérte, hogy sosem teszi meg. Bármi történne én abba bele halnék...
Minden apróságba beleköt, és ha felháborodok akkor jön ez. Legutóbb majdnem szakitottunk, akkor azt mondta nélkülem nem akar élni...nemtudom mit tegyek, mert nem tud változni, én meg már idegileg ki vagyok készülve. NAgyon szeretem, és sosem tudnám megbocsájtani magamnak, bármi baja lenne. mit tegyek? már tűrtem, már orditottam, már hisztiztem, már lenyeltem, már elnéztem fölötte, már mindent csináltam...nem hatott...mit csináljak, nemlátom a kiutat ebből a helyzetből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!