Mit tehetnék? Nagyon el vagyok keseredve.
Amíg apukád él, szerintem tiszteletben kell tartanod, hogy őt választotta, és nem dobhatod ki onnan.
2013. dec. 10. 20:16
2/13 A kérdező kommentje:
apukám már 1000szer elküldte,de mindig visszajött(nem apukám hívta)csak apa is azt hiszi hogy egyedül marad.de mindig panaszkodik,hogy nem ad haza a fizujából,csak elissza.rokkant nyugdíjas apukám és mellette 12!!órába dolgozik,hogy legyen étel az asztalon,hogy a számlákat győzze.szerintem ez nem állapot.nem akarom hogy őt is eltemesse ez a nő
Ha apád nem hívta, akkor ki engedte be és ki engedi, hogy ott éljen??
2013. dec. 10. 20:28
4/13 A kérdező kommentje:
nem ég a p*fáján a bőr,simán visszajön.mindenkit egymás ellen uszít,még annó engem is feljelentett,most meg itt jópofizik.szóval elég elkeserítő a helyzet.fogalmunk sincs mit kéne tenni,hogy kéne apukámat rávenni hogy elküldje.végleg..
Nem tudom ez mennyire jó ötlet de beszélj apuddal mond el neki a félelmeidet és kérd meg hogy írassa rád a házat ő pedig legyen haszon élvező így lenne jogod őt kitenni ha már apukád csatát vesztettel vele szemben. Sajnos ismerős szitu, nálam anyu lett így bepalizva. Ha valamit nem jól írtam akkor lehet kijavítani, nekem hirtelen ennyi jutott az eszembe.
2013. dec. 10. 21:16
Hát pedig egy Hudini lehet, ha bejon anélkül, hogy beengedné bárki...
2013. dec. 11. 05:29
7/13 A kérdező kommentje:
a ház 75 százaléka az enyém és a felén apa a haszonélvező.csak ott van hogy mi van a maradék 25 százalékkal.
Itthon volt apukám mikor visszajött.párszor ''visszasírta'' magát.vannak kemény dolgok is ebbe,amit nem szeretnék leírni mert számomra kellemetlen.de nagyon megkeseríti az emberek életét
1. Amíg édesapád beleegyezik, hogy ott lakjon, addig neked semmi beleszólásásod. Ha ö nem akarná, akkor közölje a növel ajánlott levélben, hogy X dátumig vigye el a cuccait.
Utána ha jön, a rendörségggel lehet kidobatni onnan.
2. Attól kezdve, hoyg édesapád nem él, egy élettársnak semmi keresnivalója a házban. Sem elvinni nem tud semmit, sem tartozásokat felhalmozni, sem oda bemenni. (Akkor sem, ha nem laksz ott).
3. Mivel a ház 75%-ban a tied, 25%-ban apukádé, a halála esetén a maradékot is öröklöd, az élettársnak semmi sem jár.
2013. dec. 11. 09:03
"kérd meg hogy írassa rád a házat ő pedig legyen haszon élvező így lenne jogod őt kitenni ha már apukád csatát vesztettel vele szemben. "
Ez tévedés, amennyiven az apa a haszonélvezö, addig KIZÁRÓLAG ö dönti el, hogy ki lakhat benne, NEM a tulajdonos.
2013. dec. 11. 09:04
10/13 A kérdező kommentje:
megmondta mindenki de csúnyán fogalmazva amíg sz*pja apa ..szát,addig itt fog lakni.nem egyszer félrement.azt tudom hogy a haszonélvezeti jog az erősebb mint a tulajdonjog.csak nem szeretném ha apát is eltemesse.az előző élettársát sikerült.amúgy nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések: