Mit tehetnék? Nagyon el vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
visszaköltöztünk szüleimhez.van egy babánk is.az egyik probléma apukám élettársa.egyrészt éreszteti velem hogy nem vagyok jó anya,a másik hogy konkrét alkoholista,és szó szerint a szemembe mondta hogy elég gáz hogy visszajöttünk,kicsi a ház,stb.(3 szobás házról beszélünk).azért jöttünk vissza ha apukámmal történne valami(nagyon le van robbanva) akkor ő ne élősködjön itt,ne halmozzon fel közüzemi tartozást,ne lakja le a házat,és főként ne hozza ide a férfiakat.valahogy szeretném ha elkerülne innen,csak nem tudom hogy.adnátok tanácsot?2013. dec. 10. 20:11
11/13 anonim válasza:
Amíg apáddal együtt van, addig semmi beleszólásod, ha meg meghalna, akkor úgysincs semmi joga ottmaradni vagy bármit is elvinni.
12/13 A kérdező kommentje:
kicsit elbeszélünk egymás mellett
nekem nem azzal van bajom,hogy ő itt van,legyen nem érdekel.csak aggódok apa miatt,mert tönkre teszi fizikailag(anyagilag már ne is beszéljünk) én lesz*rom a házat,csak apa éljen.nem érdekel az örökség sem,eddig is éltünk.de amiatt nem szeretném ha ittmaradna,hogy ne menjen tönkre fizikailag apukám,hogy sokáig éljen még.
2013. dec. 11. 19:58
13/13 anonim válasza:
Ez az, amibe nem tudsz beleszólni, ha neki jó, hogy ezzel a növel van, akkor semmit nem lehet ez ellen tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!