Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Nagyon el...

Mit tehetnék? Nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
visszaköltöztünk szüleimhez.van egy babánk is.az egyik probléma apukám élettársa.egyrészt éreszteti velem hogy nem vagyok jó anya,a másik hogy konkrét alkoholista,és szó szerint a szemembe mondta hogy elég gáz hogy visszajöttünk,kicsi a ház,stb.(3 szobás házról beszélünk).azért jöttünk vissza ha apukámmal történne valami(nagyon le van robbanva) akkor ő ne élősködjön itt,ne halmozzon fel közüzemi tartozást,ne lakja le a házat,és főként ne hozza ide a férfiakat.valahogy szeretném ha elkerülne innen,csak nem tudom hogy.adnátok tanácsot?
2013. dec. 10. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amíg apáddal együtt van, addig semmi beleszólásod, ha meg meghalna, akkor úgysincs semmi joga ottmaradni vagy bármit is elvinni.
2013. dec. 11. 16:14
 12/13 A kérdező kommentje:

kicsit elbeszélünk egymás mellett

nekem nem azzal van bajom,hogy ő itt van,legyen nem érdekel.csak aggódok apa miatt,mert tönkre teszi fizikailag(anyagilag már ne is beszéljünk) én lesz*rom a házat,csak apa éljen.nem érdekel az örökség sem,eddig is éltünk.de amiatt nem szeretném ha ittmaradna,hogy ne menjen tönkre fizikailag apukám,hogy sokáig éljen még.

2013. dec. 11. 19:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez az, amibe nem tudsz beleszólni, ha neki jó, hogy ezzel a növel van, akkor semmit nem lehet ez ellen tenni.
2013. dec. 11. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!