Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Párom nagyon rákattant egy játékra, nem is gondoltam, h függő, de azok után, hogy ma megkérdezte, nincs-e kedvem többszáz km-t utazni családlátogatás címén, csak azért, hogy ő a "KLÁNTÁRSAIVAL" találkozzon, betelt a pohár.

2 gyermekünk van, útban a 3.

Családapa, 28 éves.. És ha nem dolgozik, akkor a gép előtt játszik ezzel a játékkal. Hétköznap meló előtt (ha előbb kel) és meló után is, este 8-9-ig. Hétvégén keléstől fekvésig, ami akár éjjel 2-3 óráig is elnyúlik. Nem szóltam érte eddig, pedig semmit nem foglalkozik a gyerekekkel amióta ebben van (3-4 hónapja) De most, h úgy érzem ezzel a klántalálkozóval kissé túl látszik lőni a célon, nem tudom mitévő legyek.

Van valaki hasonló helyzetben? Kérlek segítsetek, a szép szó nem használ.

2014. febr. 6. 13:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
82%
Ha függő akkor le kell szoktatni, de ne gyorsan csináld csak szépen fokozatosan. Minden nap adj neki valami kis feladatot, hogy csináljon meg és amíg azzal nem végzett addig nem játszhat.
2014. febr. 6. 13:35
 12/48 anonim ***** válasza:
95%

Sok vagy nem sok, egye meg, amit főzött! Hát majd mindjárt sajnálom is, nem?

Az internet/játék függőségek egyáltalán nem csak abból származhatnak, hogy valami nincs rendben, egyszerűen csak ki kell próbálni és kicsit belemerülni, aki hajlamos rá, annak hello.

De várható volt, hogy lesznek, akik a Kérdezőt fogják hibáztatni!

És ha neki sok, ha ő is besokall, plusz még a férje is tetézi a játékszenvedéllyel? Akkor mi legyen? Hagyja ott a gyerekeket és járjon el ő meg inni?

Egy 28 éves felnőtt emberről beszélünk, akinek azért kellene, hogy legyen felelősség tudata és gondoskodni kellene a családról!

Akiről fentebb meséltem, volt, hogy dolgozni se akart bejárni, mert éppen fontos küldetésben volt!

2014. febr. 6. 13:36
 13/48 anonim ***** válasza:
15%

"Miért menekülne komolyan mindene megvan, mosva-főzve-takarítva van rá/utána. Minden rendben szexuálisan is."

Persze, ennyiből áll az élet, más gond nem is lehet. :D

Nálunk mindkettőnkkel előfordult ilyen: egy időben a párom volt számítógépfüggő, utána én.

Mi a napi gondok elől menekültünk bele, amiket még együtt sem tudtunk megoldani (pedig nálunk is volt ám kaja, meg szex :D)

Az ilyesmit komolyan át kell beszélni, nem csak úgy, hogy "Józsi, utálom már, hogy sokat gépezel és nem vagy eleget a családdal". Ne hagyd rá!

2014. febr. 6. 13:42
 14/48 A kérdező kommentje:

Szerencsére nálunk ilyenről szó sincs, h nem akar menni dolgozni, az még hab lenne a tortán.

Köszönöm, akik mellettem állnak, nagyon rossz ez így, mert szeretem őt, azért vállaltam A-Z-ig, de most úgy érzem elszaladt vele a ló, és tenni kell, h újra a régi legyen.

Olyan drasztikus lenne lelépni, pedig biztos elgondolkodna, és anyumékhoz tudnánk is menni, de úgy érzem az elég nagy lépés lenne. Előbb próbálok vele beszélni, én nem azt szeretném, hogy adja fel amit szeret csinálni, játsszon nyugodtan, inkább ez (ahogy írták is) mint hogy eljárjon kocsmázni v akármi, de normál keretek között, hétvégén a napi 15 órát enyhe túlzásnak tartom, és van mikor ennél is több..

2014. febr. 6. 13:44
 15/48 anonim ***** válasza:
90%

Ha te azt fogod mondani, hogy nem akarod megfosztani ettől, üljön ott órákat nyugodtan, csak ne 15-t, akkor egy csöppet sem fogod meghatni és baromira nem lesz hatásos már.

Ez az ő esetében már kevés. Alapból hajlamos is volt rá, ahogy írtad és most meg végképp belemerült.

2014. febr. 6. 13:46
 16/48 A kérdező kommentje:
Persze nyilván stresszes a munkahelye, tudom. A játék kikapcsolja, de ez így akkor sem normális én úgy gondolom.
2014. febr. 6. 13:48
 17/48 anonim ***** válasza:
94%

Tudod engem az kapcsol ki, ha haza megyek a gyerekeimhez, ha velük lehetek és a feleségemmel.

Ha közösen tölthetjük az időt. Én hozzájuk sietek haza, nem holmi játékokhoz!

Ezeket gondold át!

2014. febr. 6. 13:58
 18/48 anonim ***** válasza:

Nem vagy elég határozott!

De miért nem kellett segítenie semmiben sem otthon???

2014. febr. 6. 13:59
 19/48 A kérdező kommentje:

Mert mire hazajön kész van minden. És igen tudom, itt van elrontva a dolog.

Bárcsak ő is hozzánk sietne haza, szerencsés a feleséged és a gyermekeid.

:(

2014. febr. 6. 14:09
 20/48 anonim ***** válasza:
91%
És most amíg ő 7végén 15órát játszott te csináltál mindent? Szépen odavitted neki a kaját, hogy egyél szívem?
2014. febr. 6. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!