Nagyon szegenyek vagyunk. Mit tegyek?

Holnap egy tök jó turibanakciós nap lesz, amikor minden 300 ft (télikabát, cipő, táska, naci, minden), tényleg jó cuccok vannak. Ilyenkor egy cigi árából 3 télikabátot lehet venni. Mondd meg anyukádnak.
Az egyetlen út számodra a diákmunka. Amikor tini voltam, ennyi idősen már lehetett szórólapozni, akár suli előtt is.
Ha lelkileg megvisel, keregélj diákmunkák között.
Ha érdekel a turi címe, megírom priviben.
NEM kamu a kerdes de azert nem irtam mert suliban vagyok es itt nincs internetem 1-2percre mukodik a wifi es annyi. otthonrol vagy holnap a konyvtarbol fogok tudni irni.
Nagyon koszonom mindenkinek aki irt es segiteni akar de oszinte leszek felek hogy a szuleim mit szolnanak hogyha idegen emberektol ruhakatle kapnek..:( mit mondanek nekik.. lehet apukam megtudne es annyi

de utálom hogy van pár majom aki most is azzal foglalkozik hogy bezzeg telefonja van, meg internet. szanalmasok vagytok. nekem is van egy ocska nokiam arrol is megy a net. es mar evekkel ezelott kapta amikor az apukaja jol keresett.
Kedves kerdező! Talalj ki valamit hogy miért kapsz idegenektől ruhát, adj be a szülőknek valami kamut es nyugodtan fogadd el. Mond például az hogy segitettél vkinek valami leckeben vagy bármiben és igy hálálta meg.

Eljutottunk oda,hogy a tárgybeli segitség nem jó...ezen a ponton azt mondom,hogy nagyon fifikás vagy kérdező :))
Mert most gondolom az következne,hogyha pénzt küldenénk,akkor azt apuka nem kifogásolhatná mert ....stb.
Már írtam neked az elején,hogy sajnálom,amiért igy kell élj stb....
De most majdnem biztos vagyok abban,hogy pénzt szeretnél szerezni itt,visszaélve az emberek jóságával!
A ruhákra stb adomány mehetett volna egy barátnődhöz és ha már mindenképp hazudni kell,akkor kitalálhattad volna,apukádnak pld.,h adomány jött a suliba...stb és onnan vannak!
Szóval innentől fogva,még ha ilyen helyzetben is vagy...nagyon megvetendő,amit csinálsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!