Nagyon szegenyek vagyunk. Mit tegyek?

Most őszintén, akik diákmunkával dobálóznak, azok tisztában vannak vele, hogy 16 éves kor alatt hivatalosan nem vállalhat diákmunkát senki Magyarországon? Ha van olyan szomszéd, ismerős, aki fizet takarításért, kutyasétáltatásért, korrepetálásért, akkor szerencséje van az embernek, ha nem, akkor nincs. Ráadásul a kérdető faluban él, ott az ilyesfajta lehetőségek is ritkábbak, és nincsen minden sarkon 6 turi sem, hogy a foszlott ruhái helyett aprópénzért szerezzen újat.
Én szeretetszolgálatokhoz fordulnék, vagy Facebook-on keresnék felajánlós csoportokat, ott sok ingyenruhát felajánlanak. Esetleg ha van otthon valamid, ami már nem kell neked, megpróbálhatod a neten eladni.

Erről a csizmáról beszéltem, hogy szívesen neked adom, ha gondolod, csak egy címet kérek (nekem nem fér fel a vádlimra)

Szia.
Én is szivesen küldök neked ruhákat,nadrágot,kabátot,csizmát,nem is egyet.
Hány kg és centi vagy?Hanyas nadrágot hordasz?
Hanyas a lábad?
Hol élsz? :)

Kedves 20as válaszoló! Én is telón netezek NOKIA C3-00, nem okos telefon!!!!! Nem kell hozzá okostelefon a netezésre! Csak egy elérhető Wifi kell és meg van oldva a netezés!!!!
Kérdező sajnálom amin keresztül mész voltam hasonló helyzetben!! Kitartást

Örülök, hogy vannak, akik írtak, hogy tudnak küldeni ruhát és szívesen is teszik.:)
Akik meg haragszanak itt, azoknak azt mondom, ez a gyerek nem ártott nektek, és ha nem tudtok/akartok hinni és segíteni neki, egyet meg tudtok tenni: ne gyűlöljetek senkit. És az pont elég, ennyit adni egy embernek, hogy nem gyűlölitek őket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!