Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire önállótlan...

Hogy lehet ennyire önállótlan valaki?

Figyelt kérdés

Szóval az oszt. társam 16 éves. Gimibe járunk. Úgy viselkedik, mint egy 10 éves, és a szülei úgy is bánnak vele. Kérdeztem hova megy tuvább tanulni, ő még nem tudja, de val. színüleg orvos vagy ilyesmi lesz. Tényleg jó tanuló. Haza megy és egész nap tanul, 9-kor meg már aludnia kell. A reggelijét is az anyja csinálja meg mindent.

Azt mondta, hogy valószínű, hogy Budapesten tanul tovább, és a szülei ott vesznek akkor egy házat, és ott fognak élni vele. Itt a munkájuk, gazdagok meg minden, és képesek elköltözni ezért 200 km-rel arréb.

Miért?????

2009. nov. 20. 18:19
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
91%

Tök normális.Igazándiból minden 16 évesnek így kellene viselkedni.Gyerekként.Nem hisztériás majomként,mert tanulnia kell,meg nem bulizhat hajnalig és a pasiját se akarják a szülei eltartani.

A barátnőd,ha orvos lesz,akkor még van cirka 10 éve,míg az első ebédjét meg kell főznie.Addig simán megtanulhatja.Vagy felvehet egy bejárónőt.

Koleszba ne menj,oda nem viheted a kutyáidat.

2009. nov. 20. 19:20
 22/58 A kérdező kommentje:

És még azt se tudja, hogy mit raknak neki kaját. Ha nem szereti pl. a paprikát, akkor is meg kell ennie.

Visz fél liter higított üdítőt, és muszály meginnia, mert.... Nem tudom miért. Azt mondták neki.

2009. nov. 20. 19:22
 23/58 anonim ***** válasza:
98%

Majd alakul még a csajszi. Amúgy használja is ki a lehetőségeket és tanuljon, legyenek ambíciói.

Inkább mint egy szabadjára engedett műkörmös kis pláza, aki iszik és cigizik és szórja anyuka pénzét....

2009. nov. 20. 19:23
 24/58 anonim ***** válasza:
71%
Te a barátnője vagy??? Szegény lány! Milyen barátnője van neki, aki egy internetes oldalon a háta mögött undorító módon kibeszéli és kielemzi? Nem szégyelled magad?! A közeledbe sem mennék! Pfujjj
2009. nov. 20. 19:25
 25/58 anonim ***** válasza:
51%

A muszáj pontos j. Látom te nem készülsz orvosnak...nem inkább ez a baj?

utolsó

2009. nov. 20. 19:26
 26/58 A kérdező kommentje:

De nekünk nincs Mercedesünk, és az olcsóbb, minr az albérlet. A kutyáimat szerintem itthon kell hagynom, és talán majd az apa foglalkozik velük. Bár kétlem.

És jó tanuló Ő, de esze az semmi. Csak magolni tud. Ha dolgozat van akkor 1 héig arra tanul. Én előtte elolvasom 1x az anyagot és 4-es megvan.

Matek, fizika, infó stb. nem igazán megy neki, mert azt nem mindig lehet beseggelni.

Ezt nem csak én mondom. Egy tanár is szólt már neki.

2009. nov. 20. 19:27
 27/58 anonim ***** válasza:
52%

Az ő baja nem?

Majd ha nem lesznek a szülök, kénytelen lesz önállósulni, vagy majd kiszolgálja a cseléd felesége mert az ilyen gazdag kocsogok mind kiszolgáltatják magukat már gyerekként ezt nevelik beléjük..

2009. nov. 20. 19:29
 28/58 A kérdező kommentje:

Jó tudni, hogy pontos j. Köszi. :-)

Én csak a "barátnője" vagyok. Iskolába. Ő se nagyon bír engem. Ma pl. a háziját se adta oda, persze másnak igen, pedig nem sűrűn kérem el.

2009. nov. 20. 19:29
 29/58 A kérdező kommentje:
Ő lány. És annyira nem gazdagok, hogy cselédjük is legyen.
2009. nov. 20. 19:30
 30/58 anonim ***** válasza:
76%
szerintem te féltékeny vagy rá,vagy is nem tudom biztosra de elég furcsa vagy te nekem.Csóri lányt meg sajnálom hogy ilyen barátnői vannak,szégyelld magad...akármit írnak neked ide te azt meg magyarázod, szerintem ennek a fele nem is igaz ! És ha igaz is mi közöd hozzá? Nem értem hogy lehetsz ilyen rossz indulatú már ilyen fiatalon, fogalkozz inkább a saját dolgaiddal!
2009. nov. 20. 19:34
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!