Hogy lehet ennyire önállótlan valaki?
Szóval az oszt. társam 16 éves. Gimibe járunk. Úgy viselkedik, mint egy 10 éves, és a szülei úgy is bánnak vele. Kérdeztem hova megy tuvább tanulni, ő még nem tudja, de val. színüleg orvos vagy ilyesmi lesz. Tényleg jó tanuló. Haza megy és egész nap tanul, 9-kor meg már aludnia kell. A reggelijét is az anyja csinálja meg mindent.
Azt mondta, hogy valószínű, hogy Budapesten tanul tovább, és a szülei ott vesznek akkor egy házat, és ott fognak élni vele. Itt a munkájuk, gazdagok meg minden, és képesek elköltözni ezért 200 km-rel arréb.
Miért?????
Tök normális.Igazándiból minden 16 évesnek így kellene viselkedni.Gyerekként.Nem hisztériás majomként,mert tanulnia kell,meg nem bulizhat hajnalig és a pasiját se akarják a szülei eltartani.
A barátnőd,ha orvos lesz,akkor még van cirka 10 éve,míg az első ebédjét meg kell főznie.Addig simán megtanulhatja.Vagy felvehet egy bejárónőt.
Koleszba ne menj,oda nem viheted a kutyáidat.
És még azt se tudja, hogy mit raknak neki kaját. Ha nem szereti pl. a paprikát, akkor is meg kell ennie.
Visz fél liter higított üdítőt, és muszály meginnia, mert.... Nem tudom miért. Azt mondták neki.
Majd alakul még a csajszi. Amúgy használja is ki a lehetőségeket és tanuljon, legyenek ambíciói.
Inkább mint egy szabadjára engedett műkörmös kis pláza, aki iszik és cigizik és szórja anyuka pénzét....
A muszáj pontos j. Látom te nem készülsz orvosnak...nem inkább ez a baj?
utolsó
De nekünk nincs Mercedesünk, és az olcsóbb, minr az albérlet. A kutyáimat szerintem itthon kell hagynom, és talán majd az apa foglalkozik velük. Bár kétlem.
És jó tanuló Ő, de esze az semmi. Csak magolni tud. Ha dolgozat van akkor 1 héig arra tanul. Én előtte elolvasom 1x az anyagot és 4-es megvan.
Matek, fizika, infó stb. nem igazán megy neki, mert azt nem mindig lehet beseggelni.
Ezt nem csak én mondom. Egy tanár is szólt már neki.
Az ő baja nem?
Majd ha nem lesznek a szülök, kénytelen lesz önállósulni, vagy majd kiszolgálja a cseléd felesége mert az ilyen gazdag kocsogok mind kiszolgáltatják magukat már gyerekként ezt nevelik beléjük..
Jó tudni, hogy pontos j. Köszi. :-)
Én csak a "barátnője" vagyok. Iskolába. Ő se nagyon bír engem. Ma pl. a háziját se adta oda, persze másnak igen, pedig nem sűrűn kérem el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!