Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire önállótlan...

Hogy lehet ennyire önállótlan valaki?

Figyelt kérdés

Szóval az oszt. társam 16 éves. Gimibe járunk. Úgy viselkedik, mint egy 10 éves, és a szülei úgy is bánnak vele. Kérdeztem hova megy tuvább tanulni, ő még nem tudja, de val. színüleg orvos vagy ilyesmi lesz. Tényleg jó tanuló. Haza megy és egész nap tanul, 9-kor meg már aludnia kell. A reggelijét is az anyja csinálja meg mindent.

Azt mondta, hogy valószínű, hogy Budapesten tanul tovább, és a szülei ott vesznek akkor egy házat, és ott fognak élni vele. Itt a munkájuk, gazdagok meg minden, és képesek elköltözni ezért 200 km-rel arréb.

Miért?????

2009. nov. 20. 18:19
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy jelenleg is felmennének-e vele Pestre, mert azért változott pár dolog 1,5 év alatt.

Azóta a jegyei eléggé leromlottak. És még furcsább lett ez a lány. És 2 hónapja nem jár iskolába, mert pszichiátriai (remélem így kell írni) kezelés alatt áll.

Azt mondták, hogy nem való emberek közé, beszámíthatatlan stb...

De szeptemberre visszajön.

Szóval talán a szülei tudták, hogy nincs vele minden rendben és azért bántak így vele.

2011. jún. 20. 12:05
 52/58 A kérdező kommentje:

"Van, hogy normális, de néha elkezd ugrándozni és táncolgatni."

Ezt még én írtam. :-) Akkor se volt vele minden rendbe, és azóta súlyosbodott.

Azt mondta, hogy én vagyok a legjobb barátnője, miközben én próbáltam levegőnek nézni, nem törődni vele, mert pár hónapja már nehezen bírtam vele.

Én sose szekáltam ellentétbe másokkal, de ő azért beszólogatott nekem. Azt is elviseltem, de jövőre már nem így lesz, mert a végén én is megbolondulok. Tőle.

2011. jún. 20. 12:17
 53/58 anonim ***** válasza:
Hogyan akarják orvosira járatni, ha még a gimit sem bírja?
2011. jún. 20. 16:05
 54/58 A kérdező kommentje:

Az orvosiból szerintem már nem lesz semmi. Ha most gyengébb gimibe egész délután tanul és kb. 3-as, 4-es tanuló, akkor ott nem sok esélye lenne. Ha egyáltalán felvennék.

De szerintem jövőre magántanuló lesz végig. Nem nagyon kedveli az osztály. Van aki "fél" is tőle.

2011. jún. 20. 16:51
 55/58 anonim ***** válasza:
Ha fogyatékos lenne, az már rég kiderült volna, nem?
2011. jún. 20. 17:26
 56/58 A kérdező kommentje:
Igen, de mindig furcsa volt. Nem úgy fogyatékos, hogy hülye, hanem bekattant szerintem. Azt mondta ő is, meg az anyja is, hogy az osztálytársak miatt. Persze valakire rá kell fogni.
2011. jún. 20. 20:06
 57/58 anonim ***** válasza:
Skizofréniára szavazok.
2011. jún. 20. 21:33
 58/58 anonim ***** válasza:
Szia kérdező!Mi van a lánnyal azóta?
2014. nov. 20. 10:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!