Hogy lehet ennyire önállótlan valaki?
Szóval az oszt. társam 16 éves. Gimibe járunk. Úgy viselkedik, mint egy 10 éves, és a szülei úgy is bánnak vele. Kérdeztem hova megy tuvább tanulni, ő még nem tudja, de val. színüleg orvos vagy ilyesmi lesz. Tényleg jó tanuló. Haza megy és egész nap tanul, 9-kor meg már aludnia kell. A reggelijét is az anyja csinálja meg mindent.
Azt mondta, hogy valószínű, hogy Budapesten tanul tovább, és a szülei ott vesznek akkor egy házat, és ott fognak élni vele. Itt a munkájuk, gazdagok meg minden, és képesek elköltözni ezért 200 km-rel arréb.
Miért?????
Nem tudom, hogy jelenleg is felmennének-e vele Pestre, mert azért változott pár dolog 1,5 év alatt.
Azóta a jegyei eléggé leromlottak. És még furcsább lett ez a lány. És 2 hónapja nem jár iskolába, mert pszichiátriai (remélem így kell írni) kezelés alatt áll.
Azt mondták, hogy nem való emberek közé, beszámíthatatlan stb...
De szeptemberre visszajön.
Szóval talán a szülei tudták, hogy nincs vele minden rendben és azért bántak így vele.
"Van, hogy normális, de néha elkezd ugrándozni és táncolgatni."
Ezt még én írtam. :-) Akkor se volt vele minden rendbe, és azóta súlyosbodott.
Azt mondta, hogy én vagyok a legjobb barátnője, miközben én próbáltam levegőnek nézni, nem törődni vele, mert pár hónapja már nehezen bírtam vele.
Én sose szekáltam ellentétbe másokkal, de ő azért beszólogatott nekem. Azt is elviseltem, de jövőre már nem így lesz, mert a végén én is megbolondulok. Tőle.
Az orvosiból szerintem már nem lesz semmi. Ha most gyengébb gimibe egész délután tanul és kb. 3-as, 4-es tanuló, akkor ott nem sok esélye lenne. Ha egyáltalán felvennék.
De szerintem jövőre magántanuló lesz végig. Nem nagyon kedveli az osztály. Van aki "fél" is tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!