Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire önállótlan...

Hogy lehet ennyire önállótlan valaki?

Figyelt kérdés

Szóval az oszt. társam 16 éves. Gimibe járunk. Úgy viselkedik, mint egy 10 éves, és a szülei úgy is bánnak vele. Kérdeztem hova megy tuvább tanulni, ő még nem tudja, de val. színüleg orvos vagy ilyesmi lesz. Tényleg jó tanuló. Haza megy és egész nap tanul, 9-kor meg már aludnia kell. A reggelijét is az anyja csinálja meg mindent.

Azt mondta, hogy valószínű, hogy Budapesten tanul tovább, és a szülei ott vesznek akkor egy házat, és ott fognak élni vele. Itt a munkájuk, gazdagok meg minden, és képesek elköltözni ezért 200 km-rel arréb.

Miért?????

2009. nov. 20. 18:19
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
78%

És miért ne?

Van célja,orvos akar lenni,Budapesten akar tovàbb tanulni,^...A reggelit meg nekem is anyu csinàlta mig otthon éltem.Söt pàrom felnött férfi,mégis a reggelijét én csinàlom,nem ö magànak.Ha a szüleinek van pénze hadd vegyenek hàzat.Én is vennék a sajàt gyerekemnek.Itt nem arrol van szo,hogy te neked ez nem adatik meg és egy kicsit irigy vagy?Teljesen megbàntàs nélkül kérdezem!

2009. nov. 20. 18:26
 2/58 anonim ***** válasza:
84%
Dicséretre méltó, hogy sokat tanul, és orvos szeretne lenni. remélem sikerül neki. Nem értem, miért baj ez neked? Ha a szülei is fel akarnak költözni Pestre, az téged miért zavar? Nem önállótlan az oszt.társad. Inkább te vagy irigy.
2009. nov. 20. 18:26
 3/58 anonim ***** válasza:
37%
És saját helikopterük és leszállópályájuk is van? Dícséretes!!!
2009. nov. 20. 18:29
 4/58 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem önállótlanság, csak egy normális család.
2009. nov. 20. 18:30
 5/58 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen egyetértek az első két válaszolóval. És tudod mit? Ha megtehetném én is ugyanúgy cselekednék mint ők. Bp-en élek, itt is jártam egyetemre és igazuk van, hogy inkább hozzájuk menjen haza mint a koleszba. 16 évesen pedig még én sem tudtam mi akarok lenni.
2009. nov. 20. 18:30
 6/58 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok rá irigy. Esetleg arra, hogy gazdagok.

De nálunk ez teljesen máshogy van. Én a kutyáimat nevelem teljesen egyedül. :-) Bár ez nekem jó. Neki is van kutyája és sz*rik rá. Azt se tudja milyen tápot kap, nem is sétáltatja. Nálunk sokszor én csinálom az ebédet, és sütök is. Ő még egy pudingot se tudna csinálni.

Ez így lehet átlagosnak tűnik, de ha ismernétek látnátok milyen. Mindenki furcsálja.

2009. nov. 20. 18:32
 7/58 anonim ***** válasza:
90%
Én is egyedül nevelem a kutyámat, és NEM TUDOK FŐZNI. Lassan 20 éves leszek. Na és? Ha 30 évesen is a szüleivel él, akkor lehet rá mondani, hogy önállótlan.
2009. nov. 20. 18:38
 8/58 anonim ***** válasza:
38%
Hat en egyetertek a kerdezovel, mert ez GAZ!!!!marmint nem az ,hogy orvos szeretne lenni, mert az szuper es gartulalok neki, hanem az ,hogy onallotlan es meg egy kajat sem tud maganak megcsinalni,es ez a ciki, en mar 12-13eves korom ota magamnak csinalom a kajat.Es mar kulon elek 19eves kororm ota,es ellatom a haztartast fozok mindennap,szegeny vagyok,de azert elem az eletem,es tudom,hogy mit kell tennem ,hogy ne haljak ehan! a kerdezo valoszinu arra akar kilyukadni, hogy ez a lany sehol sem lenne az anyja meg az apja nelkul, tehat jogos a kerdes, es ezen mindenki elgondolkozhatna 21/L
2009. nov. 20. 18:41
 9/58 anonim ***** válasza:
76%
Sztem nincs ezzel semmi gond. Ő és a családja ilyen, te meg másmilyen vagy. Az h ilyen jó céljai vannak, ilyen jó anyagi háttere és normális családja még nem bűn. Én azért furcsállnám ha az én korosztályom lenne, h h a fenébe tud ilyen szorgalmasan és jól tanulni? Nekem még céljaim se nagyon voltak akkoriban, és nem is voltam jó tanuló, sztem aki megszólja csak irigy vagy nem érti meg az életét. Neki ez a normális.
2009. nov. 20. 18:50
 10/58 anonim ***** válasza:
97%
Ki mondta hogy lány egyébként normálisnak tünik
2009. nov. 20. 18:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!