Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi jelenleg a félretett...

Mennyi jelenleg a félretett pénzetek?

Figyelt kérdés

Mennyi jelenleg a félretett pénzetek, ha vészhelyzet állna elő és hozzá kellene nyúlni? Mennyi idő alatt spóroltátok össze? Mindketten dolgoztok a pároddal/férjeddel? mennyit kerestek fejenként 1 hónapban?

Csak azért érdekel, mert szeretnénk a párommal spórolni közösen (pár hónapja költöztünk csak össze), és egy kis realitást szeretnék látni, hogy ki, mennyiből, mennyit tudott félretenni! Köszönöm!

#család #közös vagyon #félretett jövedelem
2013. nov. 13. 08:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
Pénzügyhöz értőként elárulom, több sebből vérzik az elgondolásod, és vigyázz, mert rosszul járhatsz.
2013. nov. 13. 20:12
 82/88 anonim ***** válasza:
És miért járnék rosszul? Én teljesen biztonsagosnak tatom ha nyugdijas koromig fizetek havonta egy minimal összeget. De várom az érveid
2013. nov. 13. 21:55
 83/88 anonim ***** válasza:
de mégis mire kellett a diákhitel, ha most meg a a megszerzett képesítéssel nem akarsz dolgozni? férjeddel vagyonközösséget alkottok, őrajta ugyanúgy behajtják
2013. nov. 14. 11:35
 84/88 anonim ***** válasza:
Behajtják? Te el vagy tévedve én fizetem a minimum összget azon hajtjak be aki nem fizet vagy azon aki nem kéri hogy ne fizessen pl gyed alatt és nem ír kérelmet. Nekem teljesen rendezett a statuszom a dh. Központnal. Fizetem a minimumot mikor volt lehetőség akkor meg adtam beadvanyt hogy ne kelljen fizetni. A minimumot tervezem fizetem nyugdijaskoromig. A havi tórlesztő meg mindenkinek a fizetesetől függy ha az nincs akkor meg a minimalbertől.tehat rajtam nincs behajtanivaló, nyugdíjas koromig halmozom a kamatokat és onnantól meg megszünik a szerzódésem
2013. nov. 14. 11:45
 85/88 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudhattam előre hogy megromlik az eü állapotom, és azt sem hogy a férjem vagyonos ember lesz jó fizetéssel
2013. nov. 14. 11:48
 86/88 anonim ***** válasza:
Nem tul rozsas a helyzet. Ferjem havonta 300 ezret hoz haza,en masszor vagyok,igy valtozo a keresetem. Van hogy egy heten csak tizezret sikerul osszekaparnom,de pl. Most karacsony elott sokmindenki volt massziroztatni,igy osszejott egy het alatt szazezer. Nagyvaroshoz kozeli faluban elunk, egy 1eves gyerekkel. 2 autot tartunk fent. Anyoseknal elunk,egy hazban,de kulon lakreszben. A hazra hitel nincs,de az autokra havi 100 ezret kell fizetnunk. Az en fizetesemet eltesszuk,csak a paromebol elunk. Az en atlagos havi keresetem 150 ezer forint,mivel regota vagyok a szakmaban,es sokan megbiznak bennem. 50 ezer forintbol eszunk havonta,csak a minosegit vesszuk meg,ebbol nem adok lejjebb. 150 ezer marad szamlakra es a gyerekre,na meg magunkra. A gyerek ugy kb. 50 ezret foglal magaba,mert a noverem gyerekeitol megkapjuk a gyerekei ruhait. Hal istennek mar csak naponta egyszer eszik tapszert,igy az is nagyon minimalra csokkent. A maradek szaz ezer a szamla befizetesekre van felrerakva,az kb. 50 ezer,mert anyosekkal felezunk. Anyosek gyakran meg vannak szorulva,igy kolcson kell nekik adni,amit persze sosem latunk viszont. Hebe-hoba beesik nehany nagyobb kiadas,most pl. Elromlott a mikro,es a mosogep. Ezeket epphogy meg tudtuk venni,de hozzakellett nyulnunk az en fizetesemhez. Most,hogy jovoheten mar bejonnek majd a hidegek,fat is kene venni,de arra nincs most penz,igy anyosek megelolegezik nekunk,mert most az oregnek van loveja boven. (Jut eszembe ra is szolok ma,hogy ha mar ennyire meg van tomve,igazan visszaadhatna a penzunket,amit adni szoktunk nekik,ha nekik elfogy.) Ugyhogy igy elunk mi. Szukosen,de buszken,es boldogan. Amugy a bankba meg van 3millio forint vesztartalek,amihez nem nyulunk,csak a legeslegvegso esetben. Ezt a penzt meg akkor gyujtottuk,amikor meg a gyerek nem volt meg,valamint az en penzem is benne van kb. Felmillio,amikor meg egyedulalloan eltem a szuleimnel. Talan jovore sikerul kitelepulnunk kulfoldre,bar ebben csak remenykedni tudok......
2013. dec. 29. 12:49
 87/88 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, ha rokkant vagy, akkor hogy jársz konditerembe? Szégyen amit csinálsz, édesapámat nem százalékolták le, pedig a háborúban megsérült, mégis becsületesen végigdolgozta az életét. Téged meg majd el tartunk az adónkból...Egyébként ha pedig mentálisan nem vagy rendben, hogy tudnál egy gyermeknek normális lelki fejlődést biztosítani? Csak kérdezem...
2014. jan. 3. 17:52
 88/88 anonim válasza:
Nekem a férjem 80 ezer körül kap kézhez, én 100 ezret (pedagógus vagyok). 2 gyerekünk van, de házunk, autónk nincs. Félretéve kb. 200 ezer, ez évek alatt sikerült. Ennyi fizuból sosem lesz házunk...
2014. ápr. 12. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!