Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamák! Van félretett...

Kismamák! Van félretett pénzetek "vész" esetére? Ha igen, mennyit tartalékoltok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 15:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagyjából 6 havi bevétel van eltéve, mindenesetre. Úgy gondolom, 6 hónap alatt az ember újra egyenesbe hozhatja magát, ha akarja, így ennyit elégnek gondolunk.
2012. aug. 6. 15:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Nincs. Mindenünk amink van saját erőből értük el, sajnos félretenni nincs miből, de nem bánom, mert így is jól megvagyunk. Egy pár ezres azért mindig van vésztartalékra, ha esetleg pl beteg a fiam, nyilván azt megoldom. Pont annyi van amennyi kell, se több se kevesebb.
2012. aug. 6. 15:58
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
első válaszoló elárulhatnád hogy sikerült félretenned 6 havi bevételt
2012. aug. 6. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Van, nagyjából egy évnyi nem minimálbéres magyar fizetés.

Ennyi mindenképp kell, főképp ha van gyerek, nekem ez biztonságérzetet nyújt,de azért nem rúgok abba sem bele, akinek esetleg nincs, inkább segítek neki.

2012. aug. 6. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a párommal együtt jól keresünk, minimális hitelünk van, 30 ezer havonta. Egy évig meghúztam a nadrágszíjat, mivel kettőnknek nem kellett olyan sok, az egyikünk havi bevételét eltettük. (mivel mindketten 170-180-at keresünk nettóban, így egyikünkéből meg tudtunk simán élni.). Hát így.
2012. aug. 6. 17:51
 6/12 anonim ***** válasza:
de jó nektek,hogy annyit kerestek :(
2012. aug. 6. 20:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg szerencsések vagyunk.
2012. aug. 6. 20:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekünk minden hónap egyre kevesebb és kevesebb...szörnyű ezt így megélni,hogy nem vehetek csak úgy akármit is meg amit ép megkívántam vagy kinéztem.Maradnak csak a sóhajok!Félretett pénz...hmmm.Nagyon jó volna.(A férjem lassan 1 éve munkanélküli, és csak a gyedem van)
2012. aug. 6. 21:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Nincs félretett pénzünk, hónapról hónapra élünk, de remélhetőleg hamarosan csökken a rajtunk lévő nagy teher.

Viszont így is megadunk mindent a kisfiunknak, semmiben nem szenved hiányt, mindenből a legjobbat kapja, ami tőlünk telik.

2012. aug. 6. 21:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs félretett pénzünk!

DE nem is megy sajnos! Majd ha nem kell hitelt fizetni!

gyerekeimnek havi szinten 2000-2000 ft tudok a számlájukra tenni, és ennyi!

De a hitelem ki van fizetve, számláim befizetve. télre a teljes tüzelő az udvarban.

Ruháin vannak. Hús a fagyóba mindig van/lesz! (férjem hentes).

Kertbe a zöldség félék teremnek!

Ruhák őszre már sorakodnak. ezt próbáljuk minél olcsobban beszerezni!

2 gyermeket nevelünk! de boldogak vagyunk!

2012. aug. 6. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!