A babának havonta félretett pénzt hol kamatoztassam, mit ajánlatok?
Bankba, biztosítóba vagy lakásmegtakarításban gondolkozzak? Tanácstalan vagyok... Szerintetek melyik a legjobb megoldás?
Köszönöm!
két variációt mondok: Babakötvény mellé bankba
Szimba számla cib.
A mai helyzetben én olyan megtakarítást nem választanék, amit x évig (pl. gyermek 18 éves koráig) nem vehetek ki. Ilyen a babakötvény pl. Megtakarításokkal egybekötött életbiztosításokat nem ismerek.
A cibes szia szimba számlának alacsony a kamata, megtakarításra nem jó.
Ha a cibnél maradunk, mi eddig a családi pótlékot Malacpersely megtakarítási számlára tettük be, ehhez bármikor hozzá lehet férni, és ha havi minimum 10.000 Ft-ot teszel rá, akkor a kamata is elég jó. (a családi pótlék is elég erre)
Van még fundamentánk is, az 4 éves, bár ez nem a gyerkőcnek, hanem költözni szeretnénk, de 8 év után pl. ezt is bármire fel lehet használni.
Nagyon kevés a régóta működő mlm cég Magyarországon. Csak olyanban szabad gondolkodni, amelyiknek minimum 1-2 évtizedes, de inkább régebbi múltja van. A néhány éves mlm cégek sorra dőlnek be, a felül lévők pedig lelécelnek a pénzzel.
Régóta mlm-ezek, tudom. Minket is kerestek már ezzel az aranydologgal, de sajnos átverésszagú a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!