Ha lenne fél és másfél millió között félretett pénzed mit csinálnál az életeddel?
hitelbe belefizetném, de abban az esetben ha nem lenne hitelem, akkor is dolgoznék tovább, hisz ez oly kevés pénz, befektetni nem igen tudnám mibe
Vagy esetleg elkezdenék egy tanfolyamot, mert amit szeretnék csinálni kicsit drága.
"külsőre költözés"?? Ez mit jelent?
Semmiféle költözésre nem elég ez az összeg...
Én ennyit évek alatt gyűjtöttem össze, és most nyáron elköltöm a nagy álmomra: egy amerikai utazásra. Direkt erre gyűjtöttem, úgyhogy nem bánom, de azt tudom, hogy ezek után megint évekig csak gyűjtögetni fogok...
Ebből a pénzből még nyaralni sem jutsz messzire, nemhogy költözzél :) Másfél millió forintból egy falusi telket veszel, ha épp jól fogod ki, nemhogy bármilyen ingatlant... [Bár lepukkant tanyát kies Kiesben lehet kapsz.]
Életformaváltásra nem 1,5 millió forint kell, hanem 1,5 milliárd forint. Amíg másfél millió forintod van, addig mondható, hogy a standard helyzet áll fenn, ugyanis egy háztartásnak kb. 6 havi tartalékának kell lennie. Ez az összeg pedig kb. azzal egyenlő.
Te vagy nagyon fiatal vagy, vagy nem érzed a pénz értékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!