Ha lenne fél és másfél millió között félretett pénzed mit csinálnál az életeddel?
Figyelt kérdés
pl: befektetnéd, nem dolgoznál, elmennél utazni, gyűjtenél még stb ..-akár mit írhattok ..2012. ápr. 10. 11:05
41/47 anonim válasza:
Adnék anyámnak 1 milliót h rendezze a kisebb tartozásait,a maradékból meg eljuznék a város másik felébe albérletbe vagy akármi. De elegem van már belőle h a sok tartozás miatt at összes pénzem le kell adnom itthon,és ezek után örüljek h net az van
42/47 anonim válasza:
Jajj, 15:47-es :P tájékozódj legalább, mielőtt ennyire megfogod a probléma lényegét!
Egyébként a pénzt én befektetném, mert sajna a hitel kifizetéséhez ennyi kevés lenne...
43/47 anonim válasza:
Egy részét lekötném külföldön, a többihez még gyűjtenék.
44/47 anonim válasza:
Hát nekem 15 millio vqn de mégse nyulok hozza mert az is keves gyüjteni kell
46/47 anonim válasza:
Ennél több is van, de semmit. Befektettem. Vésztartaléknak mindig lenni kell! Másfél millió forint olyan kevés, hogy egy év alatt fel lehet élni, és semmit se csináltál.
47/47 anonim válasza:
Nekem és a páromnak közösen annyi megtakarításunk van, hogy a következő tíz évben ha a kisujjunkat sem mozdítanánk akkor is havi jóval több mint egy millió állna rendelkezésünkre úgy, hogy a kamatot még bele sem számítottam. Saját lakás, autó van több is. Még így sem gondolom, hogy abba kellene hagynom a munkát vagy meg kéne változtatnom az életemet. Tudom, hogy sokaknak tíz forint megtakarítása sincs, nem is felvágok az enyémmel, de lássuk be, hogy az ilyenekhez, mint pl a felmondás másfél millió még aprópénz. Az pont arra jó, hogy ha valami baj történik akkor van hová nyúlni, és karácsonykor sem kell azon agyalni, hogy hogyan fogunk a nagynéninek is ajándékot venni. Ennél többet másfél milla nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!