Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne fél és másfél millió...

Ha lenne fél és másfél millió között félretett pénzed mit csinálnál az életeddel?

Figyelt kérdés
pl: befektetnéd, nem dolgoznál, elmennél utazni, gyűjtenél még stb ..-akár mit írhattok ..
2012. ápr. 10. 11:05
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Adnék anyámnak 1 milliót h rendezze a kisebb tartozásait,a maradékból meg eljuznék a város másik felébe albérletbe vagy akármi. De elegem van már belőle h a sok tartozás miatt at összes pénzem le kell adnom itthon,és ezek után örüljek h net az van
2012. ápr. 10. 15:49
 42/47 anonim ***** válasza:

Jajj, 15:47-es :P tájékozódj legalább, mielőtt ennyire megfogod a probléma lényegét!

Egyébként a pénzt én befektetném, mert sajna a hitel kifizetéséhez ennyi kevés lenne...

2012. ápr. 10. 16:23
 43/47 anonim ***** válasza:
Egy részét lekötném külföldön, a többihez még gyűjtenék.
2012. ápr. 10. 19:23
 44/47 anonim ***** válasza:
Hát nekem 15 millio vqn de mégse nyulok hozza mert az is keves gyüjteni kell
2012. jún. 18. 08:33
 45/47 anonim ***** válasza:
Nem elszórni
2012. jún. 18. 08:33
 46/47 anonim ***** válasza:
Ennél több is van, de semmit. Befektettem. Vésztartaléknak mindig lenni kell! Másfél millió forint olyan kevés, hogy egy év alatt fel lehet élni, és semmit se csináltál.
2012. jún. 19. 23:44
 47/47 anonim ***** válasza:
Nekem és a páromnak közösen annyi megtakarításunk van, hogy a következő tíz évben ha a kisujjunkat sem mozdítanánk akkor is havi jóval több mint egy millió állna rendelkezésünkre úgy, hogy a kamatot még bele sem számítottam. Saját lakás, autó van több is. Még így sem gondolom, hogy abba kellene hagynom a munkát vagy meg kéne változtatnom az életemet. Tudom, hogy sokaknak tíz forint megtakarítása sincs, nem is felvágok az enyémmel, de lássuk be, hogy az ilyenekhez, mint pl a felmondás másfél millió még aprópénz. Az pont arra jó, hogy ha valami baj történik akkor van hová nyúlni, és karácsonykor sem kell azon agyalni, hogy hogyan fogunk a nagynéninek is ajándékot venni. Ennél többet másfél milla nem jelent.
2012. júl. 24. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!