Ha lenne fél és másfél millió között félretett pénzed mit csinálnál az életeddel?
Kedves Utolsó, azért ezt így kijelenteni kicsit durva... Több tízmillió persze jó, ha van, de azért nehogy már addig gyakorlatilag élni se lehessen...
Biztos nem úgy szántad, de igencsak nagyképűen hangzott ez így.
Én is le lettem pontozva, csak mert azt mertem mondani, hogy lehet ennyivel külföldre költözni... Nekem sikerült, tehát lehet!
Aki szerint pedig nem lehet, az szerintem csak ezzel takarózik, mert nem meri meglépni. Na most lehet lepontozni, most legalább okot is adtam rá... :)
Harmadik vagyok: Bár gondolom azért pontoztak le,mert sokaknak lövésük sincs,mi az az El Camino. Ha lenne,akkor tudnák,hogy ennyi pénzből simán végig lehet járni. Vagy lehet azt olvasták,hogy vennék egy el caminot. :)
Na,ilyenkor fogadom meg,hogy soha nem jövök fel többet erre az oldalra. (és bírom is vagy két napig :) )
További szép napot és jó lepontozgatást mindenkinek.
Akik szerint ez semmi azoknak üzenném, hogy ide jöhet, nekünk ez is valami lenne!
Nekem 100E forint megtakarításom van és nagyon nagy becsben tartom. Örülök neki, hogy összejött, mert most munkanélküli vagyok és a 23E segély mellett van mihez nyúlni. De igyekszem egy részét megtartani.
Amúgy a kérdésre válaszolva:
kifizetnénk a hitelt és összeházasodnánk a Párommal.
23N
Már nagyon régóta szeretnék elmenni rá. Hogy miért? Igazából nem tudom.Részben lelki indíttatás,részben az élmény miatt. Meg amúgy is, jó lenne világot látni :)
Most a spórolós résznél tartok,és jó lenne egy útitársat is találni,és angolul és spanyolul szeretnék kicsit tanulni. Szóval ahogy számolom,még minimum két év,mire eljutok odáig.
Ha neked van lehetőséged,én csak ajánlani tudom,hogy egyszer majd végig menj rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!