Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne fél és másfél millió...

Ha lenne fél és másfél millió között félretett pénzed mit csinálnál az életeddel?

Figyelt kérdés
pl: befektetnéd, nem dolgoznál, elmennél utazni, gyűjtenél még stb ..-akár mit írhattok ..
2012. ápr. 10. 11:05
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
46%

Kedves Utolsó, azért ezt így kijelenteni kicsit durva... Több tízmillió persze jó, ha van, de azért nehogy már addig gyakorlatilag élni se lehessen...

Biztos nem úgy szántad, de igencsak nagyképűen hangzott ez így.

2012. ápr. 10. 12:55
 32/47 anonim ***** válasza:
(Bocsi, már nem utolsó)
2012. ápr. 10. 12:55
 33/47 anonim ***** válasza:
9%

Én is le lettem pontozva, csak mert azt mertem mondani, hogy lehet ennyivel külföldre költözni... Nekem sikerült, tehát lehet!

Aki szerint pedig nem lehet, az szerintem csak ezzel takarózik, mert nem meri meglépni. Na most lehet lepontozni, most legalább okot is adtam rá... :)

2012. ápr. 10. 13:02
 34/47 anonim ***** válasza:
Megcsináltatnám a melleimet! :)
2012. ápr. 10. 13:05
 35/47 anonim ***** válasza:
58%

Harmadik vagyok: Bár gondolom azért pontoztak le,mert sokaknak lövésük sincs,mi az az El Camino. Ha lenne,akkor tudnák,hogy ennyi pénzből simán végig lehet járni. Vagy lehet azt olvasták,hogy vennék egy el caminot. :)

Na,ilyenkor fogadom meg,hogy soha nem jövök fel többet erre az oldalra. (és bírom is vagy két napig :) )

További szép napot és jó lepontozgatást mindenkinek.

2012. ápr. 10. 13:09
 36/47 A kérdező kommentje:
én minden értelmes válasznak küldtem a zöld kezet ! -El Caminora Te miért mennél ? ..amúgy én is évekkel ezelőtt vágytam arra a zarándoklatra ..-lehet jót is tenne. Most engem csak elfog néha itthon a pánik szerű menekülhetnék ..h Te jóó ég ..mennek az évek és érdemleges meg nem történik :(, semmi emlékezetes, vagy lelki anyagi ,életmód változás .és azért gondoltam ha jó helyre teszem akkor már lesz értelme jobban a jővőmnek is. Bár világot megváltani nem lehet belőle ,de jó lenne valahogy nem egy helyben toporogni ..
2012. ápr. 10. 13:38
 37/47 anonim ***** válasza:
8%

Akik szerint ez semmi azoknak üzenném, hogy ide jöhet, nekünk ez is valami lenne!

Nekem 100E forint megtakarításom van és nagyon nagy becsben tartom. Örülök neki, hogy összejött, mert most munkanélküli vagyok és a 23E segély mellett van mihez nyúlni. De igyekszem egy részét megtartani.

Amúgy a kérdésre válaszolva:

kifizetnénk a hitelt és összeházasodnánk a Párommal.

23N

2012. ápr. 10. 13:48
 38/47 anonim ***** válasza:
59%

Már nagyon régóta szeretnék elmenni rá. Hogy miért? Igazából nem tudom.Részben lelki indíttatás,részben az élmény miatt. Meg amúgy is, jó lenne világot látni :)

Most a spórolós résznél tartok,és jó lenne egy útitársat is találni,és angolul és spanyolul szeretnék kicsit tanulni. Szóval ahogy számolom,még minimum két év,mire eljutok odáig.

Ha neked van lehetőséged,én csak ajánlani tudom,hogy egyszer majd végig menj rajta.

2012. ápr. 10. 13:49
 39/47 anonim ***** válasza:
9%
Hát nekünk pont 1,5 millió megtakarításunk van. Szerencsére hitel nincs, saját ház, autó van, munkahely van, de még így sem nagyon merünk hozzányúlni a pénzhez, mert akármi is lehet a jövőben, bár most fél milliót a házra költünk, de 1 millát vész esetére hagyunk.
2012. ápr. 10. 14:34
 40/47 anonim ***** válasza:
8%
aki írta h ennyi pénzből megcsináltatná a melleit,az nem gondol arra h mi van ha majd az implantátum cseréjére már nem lesz pénze? x évenként cserélni kell,mert meghalhatsz.
2012. ápr. 10. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!