Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne fél és másfél millió...

Ha lenne fél és másfél millió között félretett pénzed mit csinálnál az életeddel?

Figyelt kérdés
pl: befektetnéd, nem dolgoznál, elmennél utazni, gyűjtenél még stb ..-akár mit írhattok ..
2012. ápr. 10. 11:05
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
hát most mivel esküvő előtt állunk, arra fordítanám egy részét, illetve nászútra, a maradékot bankba tenném, és gyűjteném tovább házra, lakásra, vagy ha gyerek lesz, akkor arra :)
2012. ápr. 10. 12:05
 22/47 anonim ***** válasza:
84%

Tudod miért?mert akinek van ennyi,az érzi,h ez bizony édeskevés...Aki meg szenved,és egyik napról a másikra él,annak ez valami oltári összegnek tűnik így leírva,de ha megkapná,ő is hamar rájönne,hogy ennyivel bizony nem nagyon van előrébb az ember..

Amúgy szerintem itt a "nem dolgoznál"rész miatt írták többen,h ez bizony édeskevés az ilyen életvitelhez..

2012. ápr. 10. 12:06
 23/47 anonim ***** válasza:
88%

Harmadik vagyok: engem meg jól lepontoztak,csak tudnám miért.

Én se értem miért veszik így semmibe,igenis lehet vele mit kezdeni. Olyat is ismerek,aki üres zsebbel ment ki külföldre és most nagyon jól él.Ennyi pénzből nyelvet,szakmát lehet tanulni,és akárki akármit mond,még külföldi út is simán belefér. Na mindegy,ezt én nem tudhatom.

Ja,és ugye ez a válasz se volt hasznos (értelmező kéziszótár),ezért nyomkodjátok csak a piros kezet.

2012. ápr. 10. 12:06
 24/47 A kérdező kommentje:
nem dolgoznál -egy ideig ..mondjuk míg jobb melót találsz v éjjel nappal nyelvet tanulsz egy vizsga miatt pl
2012. ápr. 10. 12:08
 25/47 anonim ***** válasza:
Szia,nekem ennyi van félre téve és nem költöm el az tuti,édesapám sajnos rákos volt,tíz hónapig jártunk orvosról-orvosra és bizony rengeteg pénzbe került,akinek ennyi sincs félre téve,az egy ilyen helyzetben nem tud maximálisan mindent megtenni a szeretteiért.van két gyerekem,édesanyám még él és mi sem leszünk fiatalabbak,azt gondolom,hogy ha megint ilyen helyzetbe kerülnék,akkor legalább az anyagiak miatt ne fájjon a fejem.Ez az a minimális pénz összeg,amire ilyenkor maximálisan szükség van.
2012. ápr. 10. 12:14
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, engem is lepontoztak, mert írtam, hogy nyaralásra költöm most, amit gyűjtögettem.

Illetve gondolom, hogy ezért pontoztak le, de igazából a fene tudja.

Itt folyton ezt csinálják...

2012. ápr. 10. 12:15
 27/47 anonim ***** válasza:

22-esnek igaza van. Ha valaki megdolgozott ennyi pénzért akkor édeskevésnek találja, ha csak úgy adják, akkor soknak tűnik persze.

Szerintem sem elég ennyi pénz, hogy bármit is kezdj az életeddel, bár tanulásra lehet fordítani, ez a legjobb befektetés amit ekkora összeggel tehet az ember. Vagy félretenni aranytartaléknak, esetleg lakás/ház felújításra felhasználni.

Nem dolgozni?

Amíg találsz munkát beletelhet évekbe is, másfél millát viszont kb 10 hónap alatt felélsz ha nincs más bevételed. Ki garantálja, hogy annyi idő alatt találsz munkát, ma, Magyarországon? Bár akinek kapós végzettsége van, az esetleg megtehetné, de mint nő, inkább nem pattognék, a GYES-re még szükségem lehet.

Felelőtlenség lenne másfél millával a hátam mögött felmondani, hogy most aztán mindenki kapj@ be.

Külföldre meg ennyi pénz nélkül is kimehetsz dolgozni. Nincs összefüggés.

2012. ápr. 10. 12:21
 28/47 anonim ***** válasza:
Van ennyim, es en se csinalok vele semmit, illetve, de, lakastakarekba van. Nem nyulok hozza, amig ossze nem gyulik az elegendo osszeg.
2012. ápr. 10. 12:45
 29/47 anonim ***** válasza:
19%
Másfél millióból nem fogsz külföldre költözni, sőt azt se nagyon engedheted meg magadnak, hogy ne dolgozz. Utazni lehet belőle, de mi olyan nyaralásokra járunk, hogy ez az összeg 10 nap-2 hét alatt el is tűnne. Majd ha milliomos leszel (ott kezdődik, hogy 50-100 millió fölötti összeg vagy legalábbis ház, autó, stb. van a birtokodban), akkor gondolkodj azon, hogy nem dolgozol tovább. Külföldön új élet kezdéséhez elég már pár 10 millió is (ha csak nem egérlyukban tervezel élni és utcaseprőként dolgozni), befektetni szintén több kell mint másfél milliócska. Ebből még egy normális kocsit se lehet ma már venni, max. használtat...
2012. ápr. 10. 12:48
 30/47 anonim ***** válasza:
kifizetném az adósságaimat...ez 700 ezer ft... a maradékból pedig vennék egy használt kocsit...
2012. ápr. 10. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!