Ha lenne fél és másfél millió között félretett pénzed mit csinálnál az életeddel?
Tudod miért?mert akinek van ennyi,az érzi,h ez bizony édeskevés...Aki meg szenved,és egyik napról a másikra él,annak ez valami oltári összegnek tűnik így leírva,de ha megkapná,ő is hamar rájönne,hogy ennyivel bizony nem nagyon van előrébb az ember..
Amúgy szerintem itt a "nem dolgoznál"rész miatt írták többen,h ez bizony édeskevés az ilyen életvitelhez..
Harmadik vagyok: engem meg jól lepontoztak,csak tudnám miért.
Én se értem miért veszik így semmibe,igenis lehet vele mit kezdeni. Olyat is ismerek,aki üres zsebbel ment ki külföldre és most nagyon jól él.Ennyi pénzből nyelvet,szakmát lehet tanulni,és akárki akármit mond,még külföldi út is simán belefér. Na mindegy,ezt én nem tudhatom.
Ja,és ugye ez a válasz se volt hasznos (értelmező kéziszótár),ezért nyomkodjátok csak a piros kezet.
Nyugi, engem is lepontoztak, mert írtam, hogy nyaralásra költöm most, amit gyűjtögettem.
Illetve gondolom, hogy ezért pontoztak le, de igazából a fene tudja.
Itt folyton ezt csinálják...
22-esnek igaza van. Ha valaki megdolgozott ennyi pénzért akkor édeskevésnek találja, ha csak úgy adják, akkor soknak tűnik persze.
Szerintem sem elég ennyi pénz, hogy bármit is kezdj az életeddel, bár tanulásra lehet fordítani, ez a legjobb befektetés amit ekkora összeggel tehet az ember. Vagy félretenni aranytartaléknak, esetleg lakás/ház felújításra felhasználni.
Nem dolgozni?
Amíg találsz munkát beletelhet évekbe is, másfél millát viszont kb 10 hónap alatt felélsz ha nincs más bevételed. Ki garantálja, hogy annyi idő alatt találsz munkát, ma, Magyarországon? Bár akinek kapós végzettsége van, az esetleg megtehetné, de mint nő, inkább nem pattognék, a GYES-re még szükségem lehet.
Felelőtlenség lenne másfél millával a hátam mögött felmondani, hogy most aztán mindenki kapj@ be.
Külföldre meg ennyi pénz nélkül is kimehetsz dolgozni. Nincs összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!