Ha lenne fél és másfél millió között félretett pénzed mit csinálnál az életeddel?
Hát külföldre költözésre ez akkor elég, ha van mondjuk kinn rokon vagy ismerős, akinél lakhatsz, amíg találsz munkát. Indulótőkének tök jó ez (első két-három hónapban ételre, ruhákra, stb.). Akár mondjuk még bérelhetsz is egy szobát vagy kis lakást, de akkor hamar elmegy a pénz, és ha addig nem jön be a számításod, akkor bajba kerülhetsz.
Egy nyaralásra elég, ha el akarod költeni (én mondtam, hogy ennyit gyűjtöttem a nyaralásomra), de az se rossz, ha megtartod, és gyűjtesz még hozzá, valami nagyobb álom megvalósításához.
Aranyos, ahogy gondolkodsz, de fél és másfél millió közötti összeg egyáltalán nem olyan nagy, hogy azon kellene gondolkodni, "csináljak valamit az életemmel"
Kérdező, nagyon fiatal vagy még, ugye?
Külföldre költözésre is elég... Nekem pont ennyim volt. 1 éve kimentem vele külföldre, és beindítottam belőle egy saját vállalkozást. Kicsi, de az enyém, és megélek belőle, a tőke is visszajött már.Igaz, jókor voltam jó helyen, mert ehhez azért szerencse is kell. A lakhatásról meg annyit, hogy szerencsére találtam egy olcsó panziót arra az időre, amíg nem tudtam, hogy mi lesz az üzlettel. Azóta lakást bérelek, csinálom az üzletet, és minden rendben.
Tehát ki lehet hozni ennyi pénzből külföldre költözést... 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!