Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne fél és másfél millió...

Ha lenne fél és másfél millió között félretett pénzed mit csinálnál az életeddel?

Figyelt kérdés
pl: befektetnéd, nem dolgoznál, elmennél utazni, gyűjtenél még stb ..-akár mit írhattok ..
2012. ápr. 10. 11:05
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
11%
Szétosztogatnám a rászorulók között.
2012. ápr. 10. 11:16
 12/47 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk van. Gyűjtünk tovább a lakásunkra.
2012. ápr. 10. 11:17
 13/47 anonim ***** válasza:
33%
Mamámék eladták a nyaralójukat, kaptak érte 1,2 M-t. Anyuék szépen apránként hozzányúltak, kb 180 E maradt belőle.
2012. ápr. 10. 11:19
 14/47 anonim ***** válasza:
49%
Befektetéshez jó, bármilyen komolyabb életmódváltáshoz édeskevés.
2012. ápr. 10. 11:19
 15/47 A kérdező kommentje:
*külföldre költözés (elírtam), ja és annyira fiatal nem vagyok sajnos -de végre van legalább egy minimál saját tőkém ami arra elég ha ne érezzem magam teljes kiszolgáltatottságban. azt én is tudom h nem sok.20as évek vége felé vagyok amúgy..
2012. ápr. 10. 11:25
 16/47 anonim ***** válasza:
39%

Hát külföldre költözésre ez akkor elég, ha van mondjuk kinn rokon vagy ismerős, akinél lakhatsz, amíg találsz munkát. Indulótőkének tök jó ez (első két-három hónapban ételre, ruhákra, stb.). Akár mondjuk még bérelhetsz is egy szobát vagy kis lakást, de akkor hamar elmegy a pénz, és ha addig nem jön be a számításod, akkor bajba kerülhetsz.

Egy nyaralásra elég, ha el akarod költeni (én mondtam, hogy ennyit gyűjtöttem a nyaralásomra), de az se rossz, ha megtartod, és gyűjtesz még hozzá, valami nagyobb álom megvalósításához.

2012. ápr. 10. 11:27
 17/47 anonim ***** válasza:
54%

Aranyos, ahogy gondolkodsz, de fél és másfél millió közötti összeg egyáltalán nem olyan nagy, hogy azon kellene gondolkodni, "csináljak valamit az életemmel"

Kérdező, nagyon fiatal vagy még, ugye?

2012. ápr. 10. 11:42
 18/47 anonim ***** válasza:
54%

Külföldre költözésre is elég... Nekem pont ennyim volt. 1 éve kimentem vele külföldre, és beindítottam belőle egy saját vállalkozást. Kicsi, de az enyém, és megélek belőle, a tőke is visszajött már.Igaz, jókor voltam jó helyen, mert ehhez azért szerencse is kell. A lakhatásról meg annyit, hogy szerencsére találtam egy olcsó panziót arra az időre, amíg nem tudtam, hogy mi lesz az üzlettel. Azóta lakást bérelek, csinálom az üzletet, és minden rendben.

Tehát ki lehet hozni ennyi pénzből külföldre költözést... 25/N

2012. ápr. 10. 11:49
 19/47 anonim ***** válasza:
31%
Nem dolgozni meg költözni ennyi pénzből? Mintha fél-1 MILLIÁRD forintról beszélnél... hol élsz te.
2012. ápr. 10. 11:55
 20/47 A kérdező kommentje:
azért furcsállom azokat kommenteket amik ennyire semmibe vesznek akár egy milliós megtakarítást. Nem egy nagy összeg ok ,de a mai magyar viszonyok mellet mégis egy kis önállóság tudat. És nyilván lakást nem lehet belőle venni ..de vannak dolgok amikre jó lehet, és hasznos. Tehát csak kíváncsi voltam ki mire használná. Az értelmes válaszokat köszönöm.
2012. ápr. 10. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!