Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi jelenleg a félretett...

Mennyi jelenleg a félretett pénzetek?

Figyelt kérdés

Mennyi jelenleg a félretett pénzetek, ha vészhelyzet állna elő és hozzá kellene nyúlni? Mennyi idő alatt spóroltátok össze? Mindketten dolgoztok a pároddal/férjeddel? mennyit kerestek fejenként 1 hónapban?

Csak azért érdekel, mert szeretnénk a párommal spórolni közösen (pár hónapja költöztünk csak össze), és egy kis realitást szeretnék látni, hogy ki, mennyiből, mennyit tudott félretenni! Köszönöm!

#család #közös vagyon #félretett jövedelem
2013. nov. 13. 08:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
49%
nekem 2,5 milliárdom van kábéra, plusz az űrhajóparkom is ér olyan 3 millárdot, POS-sal meg felszereléseivel együtt, de mivel havi 600 milla lassan a PLEX, ezért inkább pár hónapja hibernáltam magam Amarr-tól nem messze egy űrállomáson, szerintem 2014-15-ig nem is keltem fel egyik karakteremet sem.
2013. nov. 13. 11:51
 52/88 anonim ***** válasza:
33%

11:04-es, szerintem ez akkor is igénytelenség már, és sóherkodás. Azt mondod, mélyszegénységben éltél, most jól élhetnétek, és most is úgy viselkedtek. Na mindegy, ha nektek így jó.

Hogy válaszoljak is.

Nekünk jelenleg nincsen, sajnos közbejöttek olyan dolgok, amikre fel kellett áldoznunk, de előtte sem volt sok. Kb. 250.000 Ft volt. Most jelenleg 0 Ft, de havonta kb. 10-20 között fogunk tudni elrakni köv. hónaptól, nem lesz annyi kiadásunk szerencsére. Legalább is remélem.

én 150 körül keresek, a férjem most 125 körül kapott. Ez már jónak számít nála. Ebből fizetünk egy élebiztosítást, ami remélem, hogy 6 év múlva kb. 1000000-t fog hozni, ha lejár, plusz most indítottunk két lakástakarékot, amit még be tudtunk vállalni, ez szintén 6 év múlva lesz kb. 5,5 milla. Így tudunk önerőhöz jutni. Ez van sajnos.

Ja meg annyi, hogy gyűjtjük a 200-asokat, mivel nem tudjuk kinyitni a dobozt, nem tudom mennyi, de kb. 40-50 ezer lehet benne.

2013. nov. 13. 11:51
 53/88 anonim ***** válasza:
Lakáshitel, diákhitel és személyi kölcsön. Szerinted mennyi a félretett pénzünk?
2013. nov. 13. 11:56
 54/88 anonim ***** válasza:
75%

Remélem amint sikerül pótolni a 4évnyi halogatott kiadásokat sikerül félre is tenni.

Rendezve a számla-kaja-két gyerek, plusz a halogatott kiadások egyenlőre elviszik a fizum, jó ha marad a hó végére vésztartalék, de az nem sok max 10ezer.

Sajna a férjem is csinált a hátam mögött adósságot, a fizuja jelentős része arra megy el:(

Ha ennek a kezdeti döcögésnek vége, akkor majd egy 100asom marad a "bulizásra" amit okosan lehet félre tenni.

2013. nov. 13. 11:58
 55/88 anonim ***** válasza:
41%
sajnos én ha sokat keresnék, akkor prostituáltakra költeném, ezért hálát adok az istennek, hogy pont annyit keresek, amiből félre tudok azért tenni, de annyira nem sokat, hogy el merjem szórni prostituáltakra.
2013. nov. 13. 12:00
 56/88 anonim ***** válasza:
33%

"12 millió. Férjem dolgozik csak 600 ezret keres"

Aki mélyszegénységből jött, az nem írja egy 600 ezres keresetre, hogy "csak"!! Kamuzol, ráadásul igénytelen vagy, de nagyon!

Aki annyira szegény családba nőtt fel, mit amit írtál, az a nettó 100-120 ezernek is örülne, én speciel a nettó 90 ezrem helyett, ha nettó 120-at keresnék, madarat lehetne velem fogatni és nem írnám, hogy "csak 120"!

2013. nov. 13. 12:13
 57/88 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a csak-ot arra értette, hogy csak a férje dolgozik. Ettől függetlenül borzasztó igénytelenek és akkor is beteges, amit csinálnak.
2013. nov. 13. 12:14
 58/88 anonim ***** válasza:
19%
Le is írta,hogy pszichés gondjai vannak :D
2013. nov. 13. 12:18
 59/88 anonim ***** válasza:
65%

A párommal a félretett pénzünk amit együtt gyűjtöttünk 300ezer. Kb fél éve gyűjtötte össze.

Viszont ha a szüleimmel számolom a családom akkor kb. 5 millió.

1 mindig van arra hogyha valaki ne adj isten megbetegedne hirtelen és komoly kezelésre lenne szüksége. A többit mikor mire költik. Autó, ház felújítás.

2013. nov. 13. 12:21
 60/88 anonim ***** válasza:
80%
Tényleg, csak a férje dolgozik. Fura, hogy a szegénységben nem tanulta meg, mi is az a munka. Azért ha dolgozna, akkor lehet telne rá, hogy otthon zuhanyozzon:)
2013. nov. 13. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!