Mennyi jelenleg a félretett pénzetek?
Mennyi jelenleg a félretett pénzetek, ha vészhelyzet állna elő és hozzá kellene nyúlni? Mennyi idő alatt spóroltátok össze? Mindketten dolgoztok a pároddal/férjeddel? mennyit kerestek fejenként 1 hónapban?
Csak azért érdekel, mert szeretnénk a párommal spórolni közösen (pár hónapja költöztünk csak össze), és egy kis realitást szeretnék látni, hogy ki, mennyiből, mennyit tudott félretenni! Köszönöm!
52 ezer euró. Az én fizetésem egybe elvan rakva, a férjem fizetéséből élünk. 3 gyerek van, albérletben élünk. 3 éve gyűjtünk a pénzt, elvileg jövő márciusban elkezdödhetnek a munkák a házunk befejezéséhez. Én gyárban dolgozom 3 műszakban, férjem középvezetö, anyos sokat segit( föleg azzal hogy elhozza a gyerekekket az iskolàbol, bólcsödéböl)csak igy bírtuk megoldani. A háznak az alapja megvan,de igy is lásd 3 éve gyűjtünk hogy be lehessen fejezni és végre a saját házunkban saját ízlésűnknek megfelelően legyen berendezve.
Azért válaszoltam a kérdésre mivel nem irtad hogy csak magyarorszàgon élök válaszolhatnak. Amugy olaszorszàgban élünk.
Hát, próbálok nem irigykedni, látom másoknak picit könnyebb, úgyhogy jövök rontani az átlagot :))
Mi 2 éve élünk együtt férjemmel albérletben, de mivel annyiféle allergiám van (és mind ekcémában jelenik meg az egész alkaromon, kézfejemen), sajnos nem tudok dolgozni. Egyszerűen bármibe kezdek bele, pár hét után kiteszik a szűrömet, senki nem akar olyan embert foglalkoztatni, aki mindjárt szétesik :( Na, nem is ez a lényeg... jelenleg felnőttképzésben tanulok, mellette bevételem nincs :(
A férjem viszonylag jól keres, összesen 200ezer körül tesz le az asztalra. Ebből az albérlet és a rezsi elvisznek 80-90ezret, a hűségidős dolgok, amket a hü lye fejével bevállalt, további 30at. Sikerült áruhitelt felvennie, az megint havi 20. És akkor még nem ettünk :) Bármennyire spórolok, nem tudom hova szórja a pénzt, hónapról hónapra lecsúsztunk, kb. -200ezren! áll most a számlánk. Úgy, hogy se téli ruháim nincsenek, se egy normális fazekam, mert igyekszem minden kiadást visszaszorítani...
Vicc az egész.
0 ft.
HAvi kb 130 ezres bevételből 2 hitel mellett, annak is örülünk, ha egyik fizutól a másikig kihúzzuk.
Kb 2 millió.
Fejenként 150-et keresünk+cafeteria kb 50 kettőnknek havonta.
100-at tudunk félretenni,ha nem jön közbe semmi.
Albérletben lakunk,számolgattunk,jobban járunk ha gyüjtögetünk albi mellett,mint hiteles lakásban.
"Közöd?
Attól neked nem lesz sem több, sem kevesebb, ha a másét tudod."
Miért kell ezen így fennakadni?
Ha azt kérdezte volna a kérdező, hogy hányszor szexelsz egy héten akkor simán válaszoltál volna, pedig az TÉNYLEG egy intim információ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!