Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi jelenleg a félretett...

Mennyi jelenleg a félretett pénzetek?

Figyelt kérdés

Mennyi jelenleg a félretett pénzetek, ha vészhelyzet állna elő és hozzá kellene nyúlni? Mennyi idő alatt spóroltátok össze? Mindketten dolgoztok a pároddal/férjeddel? mennyit kerestek fejenként 1 hónapban?

Csak azért érdekel, mert szeretnénk a párommal spórolni közösen (pár hónapja költöztünk csak össze), és egy kis realitást szeretnék látni, hogy ki, mennyiből, mennyit tudott félretenni! Köszönöm!

#család #közös vagyon #félretett jövedelem
2013. nov. 13. 08:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:

"ma 10:36"

Az ok, hogy a párod mindig minden körülmények között besegít meg maszekol, de sajnos az esetek 99%-ban ilyenre nincs lehetőség.

Általában az egyik munka üti a másikat.

Plusz vagy állandóan be kell menni, vagy soha.

Tehát ezek a plusz beugrós munkák, függetlenül attól, hogy miről van szó extra AJÁNDÉKOK!

2013. nov. 13. 10:59
 42/88 anonim ***** válasza:
Ja mi mondjuk havi 5ezret teszünk félre a gyereknek, de lehet pofán röhög ha felnő. :( Persze remélem nem neveljük ilyenre. :) Csak hát havi 5000 18 évig az kamattal kb 1.200.000, HA nem kell ezt is kivennünk valami miatt. Az pedig még sajna egy önerőre sem elég egy lakáshoz, de még csak egyetemre sem, úgyhogy remélem olyan okos lesz mint...... mint az állat. :)
2013. nov. 13. 10:59
 43/88 anonim ***** válasza:
23%

12 millió. Férjem dolgozik csak 600 ezret keres de nagyon spórolunk és 500 at félretszünk minden honapban. Sajat lakasban lakunk így megélünk 100 ból. Van diákhitelem amit ki tudnank ugyan fizetni3 millio,de mivel nem dolgozom fizetem inkabb a minimal 6 ezer ft.ot havonta életem végéig.és mivel nagyobb lakasra gyüjtünk kell a pénz mivel az lenne jo ha a kicsit is megtudnank tartani mellette jo lesz majd a gyereknek. És sajnos nem tudom meddig keres a férjem ilyen jól elötte csak 260 at keresett.de abbol is 100 at kóltttünk.

Mi ugy csinaljuk hogy a bankbo 100 at kiveszünk a többit meg egyszerre lekötjük.nehogy hozzanyuljunk. Ruhaink vannak ha kell valami tescoba vesszük vagy leárazáson.ill. Ha alkalmi kell megvesszük visszavisszük alkalom után. Ecettel takaritunk domestosra ilyesmire nem költünk. Kajat tescoban veszünk meg a piacon mindig főzünk mert az olcsóbb. Nyaralni nem megyúnk inkabb spórolunk.wct is csak nagydolog utan huzzuk le. Akcios fitness berleteket veszünk pl most 2900 ért vettem egy havit, és mindig ott tusolunk, mosunk hajat ilyesmi igy a vizfogyasztas minimalis. Konnektorbol mindent kihuzunk mindig csak 1 lampa eg. Fütenünk se nagyon kell mert fűt az alattunk felettünk levő análkül van kb 20 fok hogy fütenénk.de néha ráteszünk hétvégén de csak 1-2 n.

2013. nov. 13. 11:04
 44/88 anonim ***** válasza:
37%

(20-at vettunk fol es mar 24-et visszafizettunk, maradt 25, ugye milyen igazsagos?)

Szerintem 20-30 éves futamidő alatt mekkora inflációval kell számolnia a banknak? Illetve a kamat mértékét is aláírtátok.

2013. nov. 13. 11:15
 45/88 anonim ***** válasza:
79%

Ma 11:04

Ennyi bevételnél ekkora igénytelenségben élni... hát ez szerintem kamu.

2013. nov. 13. 11:19
 46/88 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem is kamu. Nem hiszem, hogy van ilyen, vagy ha igen, ez beteges.
2013. nov. 13. 11:22
 47/88 anonim ***** válasza:
87%
Olyan 1,5M van félretéve. 3 gyermeket nevelünk a feleségemmel, van saját autónk, lakásunk. A nejem gyesen van otthon a legkisebbel, én 400+-at viszek haza havonta, ebből olyan 100-150 körül félre tudunk havonta tenni. Hitelünk egy személyi kölcsön van jelenleg.
2013. nov. 13. 11:26
 48/88 anonim ***** válasza:
Én idén kezdtem el gyüjtögetni. Kb 4 hónapja, de csak az aprópénzemet teszem el egy perselybe. Most kb 80 euro lehet benne. Bepótol a karácsonyba majd!
2013. nov. 13. 11:30
 49/88 anonim ***** válasza:
25%
Miért beteges? Én melyszegénységből jöttem nem telt ruhára télen lyukas tornacipőben jártam , nem volt étel, dobozok közt laktam kiságyban aludtam összehuzockodva vagy a földön. Ehhez képest nekem ez a kánaán. Sajnos mivel rengeteget nélkülöztem bennem van az hogy mi van ha nem lesz? Ha ujra éhezek stb. Most is mindig attol tartok nehogy lecsökkenjen a párom fizuja v. Valami tórténjen vele mert akkor mi lesz velem. Én meg nem tudok dolgozni mert olyan psziches problámaim vannak hogy ügyfelekkel nem tudnék dolgozni, maradna a takaritas vagy valami megalzo nem vegzettségemhez illő munka de az se lenne jó mert allaergias vagyok, meg gerincproblema is. Mindez vsz. A gyerekkori dolgok miatt deformalodott a gerincem hogy nagyként is ósszekuporodva aludtam a kisagyban.sztem nem kéne így megítelni azért mert spórolunk
2013. nov. 13. 11:36
 50/88 anonim ***** válasza:
51%
#49 kifogás, kifogás, kifogás
2013. nov. 13. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!