Szerintetek csak én reagálom túl, vagy jogos?
Tegnap este vásárlásból jöttük autóval hazafelé, párom vezetett, gyerekeinkkel voltunk.
Lakott területen kívül a megengedett 90 helyett 120-al ment. Rászóltam, hogy ne. Visszaszólt, h nem szereti, ha beleszólnak a vezetésébe, én meg erre azt, hogy én meg nem szeretek gyorshajtásért fizetni, kvittek vagyunk. erre ő bunkón közli, jó, majd legközelebb én vezetek (nincs jogsim)
Félreértés ne essék nem azzal van a baj, hogyha gyorsan megy, akkor félnék mellette, mert baromi jó vezet, hanem az a baj, hogy ebben az évben túl vagyunk egy 30.000 Ft-os gyorshajtásos csekken, és egy 100.000 ft-os tilos parkolás (az nem direkt volt, de akkor is megtörtént..) csekken, ami igencsak rosszul érintett, tekintve, hogy a 3. babát várjuk.
Tényleg én reagálom túl, h ilyen nagy kérés lenne, h tartsa be az előírt sebességet, mert elegem van már plusz fizetnivalókból? Családtól veszi el a pénzt, ennyi erővel ki is dobhatnánk az ablakon..
Ez így már mindjárt más, kérdező. Ne haragudj, hogy ezt kell mondanom, de a leírtak alapján férjed abszolút hülyének néz téged, és semmibe vesz a gyerekekkel együtt, és te ebben teljesen partner is vagy. Először talán a sarkadra kellene állnod, de nem gyakorin, hanem vele szemben. Esetleg meg is mutathatnád neki a kérdést, hagy olvasgassa és emésztgesse, hogy mekkora egy gyökér ő.
Azt meg én sem értem, hogy egy ilyennek minek még gyerek? Minek szülsz neki, ha nem való neki gyerek? Áruld már el. Vagy akkor ne picsogj, hanem csendben szenvedj, mert csak azt lehet így átverni, aki hagyja magát. Nem értem, miért lepődsz most meg ezen a gyorshajtáson, ha amúgy sincs vele semmi sem rendben.
Bocsánat, ha ezzel megsértelek, de szerintem ideje, hogy rágyere dolgokra...
Mert mindemellett jó ember, és attól, hogy ezek a hobbijai, szereti a gyermekeit. Én így ismertem meg és fogadtam el. Sokszor gondolkodtam én is rajt, h hülyének néz, volt, h itt akartam hagyni, de olyankor mindig magába száll egy kicsit és bocsánatot kér. Persze ez nem mentség, de szeretem és szeret ő is, tudom. A gyermekei is imádják, a másfél éves fiam szeme felragyog ha mondom neki, hogy apa hazajött, és fut elé, nem lenne szivem megfosztani ettől, rövid időre sem, pedig ha elmennénk biztosan beállna egyfajta változás.
De eléggé elkanyarodtunk. Az előző kommentem után aki válaszolt üzenném megint csak, hogy a gyerekek biztonsága az ELSŐ, DE NEM ERRE ORIENTÁLÓDOTT MAGA A KÉRDÉS!
Mindegy, ezeken a hiteleken túl vagyunk, nem lesz több, ebben biztos vagyok.
Az 50-es válaszolónak üzenném, hogy nincs gond velünk, boldogan várjuk a 3. babát. Nem szednek szét minket a pénzügyek, sem a videojátékok, sem semmi.
De az, hogy az ablakon szórja ki a pénzt, mert nem tud lassabban menni, az már konfliktushoz vezet.
Ez az egész kapcsolat minek?
A pénz tart össze benneteket...
Mondjuk mert nincs rá keret..? :)
Jesszus reszelt dinnye..:) Már csak mosolyogni tudok..:) Szeretjük egymást. Hangsúlyozom..:)
De ha a párja viselkedik vele úgy, ahogy az a kérdezőnek nem jó, akkor az rendben van? Jesszus, menj inkább legózni..:)
A másik meg, ezek után szerintem az a férj a kérdezővel megfogta az Isten lábát. Mondjuk szerintem túl sokat tűrsz el neki, és kihasznál, de ez a ti dolgotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!