Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csak én reagálom...

Szerintetek csak én reagálom túl, vagy jogos?

Figyelt kérdés

Tegnap este vásárlásból jöttük autóval hazafelé, párom vezetett, gyerekeinkkel voltunk.

Lakott területen kívül a megengedett 90 helyett 120-al ment. Rászóltam, hogy ne. Visszaszólt, h nem szereti, ha beleszólnak a vezetésébe, én meg erre azt, hogy én meg nem szeretek gyorshajtásért fizetni, kvittek vagyunk. erre ő bunkón közli, jó, majd legközelebb én vezetek (nincs jogsim)

Félreértés ne essék nem azzal van a baj, hogyha gyorsan megy, akkor félnék mellette, mert baromi jó vezet, hanem az a baj, hogy ebben az évben túl vagyunk egy 30.000 Ft-os gyorshajtásos csekken, és egy 100.000 ft-os tilos parkolás (az nem direkt volt, de akkor is megtörtént..) csekken, ami igencsak rosszul érintett, tekintve, hogy a 3. babát várjuk.

Tényleg én reagálom túl, h ilyen nagy kérés lenne, h tartsa be az előírt sebességet, mert elegem van már plusz fizetnivalókból? Családtól veszi el a pénzt, ennyi erővel ki is dobhatnánk az ablakon..

2013. nov. 8. 08:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem hogy lenne bárki is aki erre mondana igent mégha ti ezt is hiszitek. Ezt átverésnek nevezik nem pedig házasságnak.

Kérdezd csak meg tőle hogy erre gondolt e amikor igent mondott, ha mered...

2013. nov. 8. 18:31
 42/63 anonim ***** válasza:
0%
Mert rossz a kérdés. Ez nem túlreagálás hanem a másik fölött való hatalmaskodás. Tedd csak ha szerinted ez a házasság, de ha nem ez a házasság hanem ez a párkapcsolat akkor is teheted. Én azt javaslom vedd el gyorsan mert úgy több pénzt tudsz kisajtolni belőle mikor elhagy.
2013. nov. 8. 18:33
 43/63 A kérdező kommentje:

Hatalmaskodás, hogy megkérem ne verjen ránk megint plusz költségeket, ha egy mód van rá?

Nem tudom szerinted hogy működik egy jó kapcsolat, de kb. mindenki kussol ha valami baja van a másikkal, majd csak megoldódik.

2013. nov. 8. 18:37
 44/63 anonim ***** válasza:
0%
Te sosem szegsz meg semmilyen szabályt?
2013. nov. 8. 18:51
 45/63 anonim ***** válasza:
0%
Egy kapcsolat nem egymás rendreutasításáról szól. Neked persze igen de szemlátomást neki nem.
2013. nov. 8. 18:55
 46/63 anonim ***** válasza:
0%

Hidd el sokkal kisebb ez a gond mintha ezek miatt elhagy, keres olyan nőt aki nem így áll hozzá, s rádszakad 3 gyerek s a vagy fizetett vagy nem fizetett tartásdíj. 3 gyerekkel már nem nagyon leszel kapós más pasinál s egyedül sokkal nehezebb. Ugyhogy anyagilag sem igazolt hogy ez jó befektetés lenne kötekedni olyan pénzért ami jóval kisebb annál amit a hárpiáskodással elveszíthetsz.

Szerinted azért dolgozik hogy utána ez legyen a pénzből? Majd dolgozik más nővel való kapcsolatba aki nem igy áll hozzá, neked meg kiszúrja a szemedet 3*7000 Ft-al hogy még az államtól se kaphassál pénzt. Megéri egy dolgozó pasit bsztatni?

2013. nov. 8. 19:01
 47/63 anonim ***** válasza:
0%

nálunk külön kassza van. pont ezért nem vezet olyan gyorsan, h megbüntessék, mert az ő szakállára menne.

néha úgy vezet, hogy konkrétan befosok, de bízom benne. nekem is van jogsim, más stílusban nyomom, de egyikőnk sem szólogat be.

mondtam neki, hogy nem pofázok bele abba, h hogyan vezet, de fenntartom a jogot, h hangosan sikíthassak ha olyan a szitu :)

ja, és ráadásul az ő autója, nincs 1-2 millája a farzsebben, h vehessen újat ha összetöri, szóval vigyáz rá.

2013. nov. 8. 20:11
 48/63 A kérdező kommentje:

Hát ha ezért elhagy, akkor igazán nincs is miről beszélni. Így is gyakorlatilag én nevelem a gyerekeket, mert ő vagy nincs itthon, vagy tv-t néz, videójátékozik stb. de ez abszolút nem ide tartozik. És mint mondtam 3 gyerekből 2 közös csak, és nem hiszem, hogy akkor őutána annyira kapkodnának a nők ha egy gyerekkel maradna, ha már a te elméleteddel gondolkodunk.

Nem tudom megint milyen hárpiáskodásról beszélsz, megkértem h lassítson, ennyi!

Amúgy de, én is - mint mindenki más- szegek meg szabályt, de nem úgy, hogy ezzel megrövidítem a családom, vagy kárt okoznék akárkinek is. Ez a különbség.

Sok köze/közöd nincs ahhoz, amit most írok, de csak h tisztán láss, én egyedülállóként, hiteltelenül belevágtam egy kapcsolatba, ahol volt már egy gyermek és havi 70.000 tartozás + 40.000 havi pénz. akkor 130.000-t keresett, számolhatsz utána mennyi maradt meg neki 1 hónapban. Felvettem neki hitelt, kitörlesztettünk minden adósságot, és lecsökkent havi 28.000 fizetnivalóra + 60.000 havi pénzre, mert ugye már többen voltunk a lakásban. Így hozzájött az én pénzem és egész jól éldegéltünk, míg megint nem vett fel hitelt- autóra. Kinézett egy vagány kocsit, mindenki mondta neki, hogy ne ezt vegye meg, ez nem családi kocsi. Erre ő azt válaszolta hogy neki egy ilyen kocsi az álma mert ezzel lehet "villogni". Én egy szót sem szóltam, mellette álltam, kussoltam (ahogy azt kell-ugye.) Havi +48.000 Ft.

Aztán kiderült, hogy útban a 3. baba és kicsit szűkös lenne már ez a kocsi, úgy döntött eladja. 1 év alatt felére csökkent a kocsi piaci ára. Így megint kényszerült kölcsönt felvenni, ami +27.000 minden hónapban.. Emellett már nem is írom, hogy szuper telefonja volt, de megunta, és a kérésem ellenére vett 140.000 ért egy telefont, megintcsak egy évig +10.000 Ft minuszt okozva ezzel a családnak.

De én nem szóltam egy szót sem. Ez van. Időközben 160.000 körül lett a fizetése, de ki lehet számolni, hogy az én 72.000 Ft-om nélkül kb. mire menne.

Nem azért írtam ezt le, mert úgy gondolom ezek mellett jogom van beleszólni a dolgaiba, hanem azért mert ezek után nem hiszem, hogy azt mondod egy hárpia vagyok, mikor mindenben támogattam őt.

Sosem bántam meg, hogy segítettem neki kilábalni az adósságból, de azt igen, hogy kussoltam amikor egyértelmű volt, hogy kárunk lesz a rossz döntéseiből.

Ezek után nehogy már nagy kérés legyen az, hogy ne száguldozzon, mert ezek mellett ez igazán elenyésző.

De lehet cáfolni, úgyis azt teszed a válaszoddal, ha ezt elolvastad..

2013. nov. 9. 08:38
 49/63 anonim ***** válasza:
0%
Tehát neked a büntetés a lényeg,szerintem a hangnem is fontos,és a gyerekek biztonsága.
2013. nov. 9. 09:37
 50/63 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező elég nagy gond van veletek minek a következő gyerek???
2013. nov. 9. 09:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!