Szerintetek csak én reagálom túl, vagy jogos?
Tegnap este vásárlásból jöttük autóval hazafelé, párom vezetett, gyerekeinkkel voltunk.
Lakott területen kívül a megengedett 90 helyett 120-al ment. Rászóltam, hogy ne. Visszaszólt, h nem szereti, ha beleszólnak a vezetésébe, én meg erre azt, hogy én meg nem szeretek gyorshajtásért fizetni, kvittek vagyunk. erre ő bunkón közli, jó, majd legközelebb én vezetek (nincs jogsim)
Félreértés ne essék nem azzal van a baj, hogyha gyorsan megy, akkor félnék mellette, mert baromi jó vezet, hanem az a baj, hogy ebben az évben túl vagyunk egy 30.000 Ft-os gyorshajtásos csekken, és egy 100.000 ft-os tilos parkolás (az nem direkt volt, de akkor is megtörtént..) csekken, ami igencsak rosszul érintett, tekintve, hogy a 3. babát várjuk.
Tényleg én reagálom túl, h ilyen nagy kérés lenne, h tartsa be az előírt sebességet, mert elegem van már plusz fizetnivalókból? Családtól veszi el a pénzt, ennyi erővel ki is dobhatnánk az ablakon..
Álljon meg a menet!
Nehogy már ne lehessen szólni egy normális, felnőtt embernek, hogy vezessen egy kicsit lassabban! Ha ti ennyire ideggyengék vagytok, akkor inkább ne üljetek volán mögé. Egy ilyen kaliberű embernek nem csak az húzza föl az agyát, ha valaki meg mer mellette szólalni, hanem bármi más is, ami nem tetszik neki. No mindegy: Ti lehettek elmebetegek, az átlag embertől viszont elvárható, hogy lehessen vele normálisan beszélni. És itt nem arról van szó, hogy le kell nyomnia egy kiselőadást a quantum fizikáról vezetés közben, hanem mindössze rá kellett volna tennie a lábát a fékpedálra. Akinek ez problémát jelent, ott valószínűleg komoly bajok vannak. Úgyhogy ha ennyire unatkoztok, keressetek inkább valami hasznos elfoglaltságot.
Jogos, ha az én férjem lenne, nem tenné zsebre amit kap.
Ha bünti jön, az az én véleményem is, hogy vonj meg tőle valamit.
És egy TÁRSAT nem kell annyira tisztelni, hogy ne hozza olyan helyzetbe, hogy pénzt von el tőle, a családjától és mondjuk saját magától is??
Vagy ez tök természetes dolog, hogy egy férfi bármit csinál az tökéletes?
Ne viccelj már, eleve ha számítana neki annyira ez az egész dolog, hogy ne hozza a családot megint ilyen helyzetbe, eleve nem tesz olyat, amiért meg kell kérnem ilyesmire!
Hanem van annyi benne, hogy magától lelassít vagy eleve fel sem gyorsít!
De ez már abszurd lenne, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!