Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csak én reagálom...

Szerintetek csak én reagálom túl, vagy jogos?

Figyelt kérdés

Tegnap este vásárlásból jöttük autóval hazafelé, párom vezetett, gyerekeinkkel voltunk.

Lakott területen kívül a megengedett 90 helyett 120-al ment. Rászóltam, hogy ne. Visszaszólt, h nem szereti, ha beleszólnak a vezetésébe, én meg erre azt, hogy én meg nem szeretek gyorshajtásért fizetni, kvittek vagyunk. erre ő bunkón közli, jó, majd legközelebb én vezetek (nincs jogsim)

Félreértés ne essék nem azzal van a baj, hogyha gyorsan megy, akkor félnék mellette, mert baromi jó vezet, hanem az a baj, hogy ebben az évben túl vagyunk egy 30.000 Ft-os gyorshajtásos csekken, és egy 100.000 ft-os tilos parkolás (az nem direkt volt, de akkor is megtörtént..) csekken, ami igencsak rosszul érintett, tekintve, hogy a 3. babát várjuk.

Tényleg én reagálom túl, h ilyen nagy kérés lenne, h tartsa be az előírt sebességet, mert elegem van már plusz fizetnivalókból? Családtól veszi el a pénzt, ennyi erővel ki is dobhatnánk az ablakon..

2013. nov. 8. 08:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
8%

Hát ha flegmán szóltál rá amit a legtöbb nő ugye kihagy a kérdésből ( és persze nem is képes más hangnemre, főleg 3 gyerek után) hogy lassítsál már le... nem akarok fizetni megint!!! és épphogy a b.meg hiányzott volna akkor jogos a beszólása, csinálj jogsit aztán ennyi.

Ha viszont úgy mondtad, hogy drágám, nem mennél lassabban , ha elkapnak megint fizethetünk, ezt akarod?? akkor nem jogos.

Bár szerintem ez utóbbi kizárva, onnantól vagy ment a hiszti vagy a sértődve hallgatás....szegény kölkök meg hátul és jön a kövi a felelőtlen szülőkhöz.

Hát ez van, reszelt dinnyének meg teljesen igaza van , a nők 80%-a miután már nyeregben érzi a kapcsolatot úgy beszél a párjával mint a beosztottjával, de hát az igazság fáj.... még jó hogy a lepontozás ma már orgazmust is okoz egyeseknél ;)

2013. nov. 8. 09:58
 12/63 anonim ***** válasza:
86%
Inkább azon akadnék ki, hogy olyan felelőtlen férjem van, akit ennyire nem érdekelnek a gyerekei, hogy képes velük száguldozni.
2013. nov. 8. 10:00
 13/63 anonim ***** válasza:
60%
10/12-es akkor mi a halálnak egyáltalán tábla? Mehetünk 200-al is ha 50-nél is ugyanúgy meghalhatunk nem? Végülis tényleg kit érdekel mennyivel csapódsz a másiknak, 30 km/h ide vagy oda...A vesemmel had menjen a lépem is kinek kell az....Te jó ég. És figyuzz már, ne üljön kocsiba, akkor mivel menjen? nem evidens hogy mindenki pesti, majd szülni is bebiciklizik, tesznek pótkereket is hogy ne kelljen egyensúlyoznia jó?
2013. nov. 8. 10:05
 14/63 anonim ***** válasza:
7%
14-es: annyi az eszed, amennyi látszik! nem a 200km/h-t vettem egy kalap alá az 50-nel, hanem a 120-at a 90-nel. Gyökér.
2013. nov. 8. 10:10
 15/63 anonim ***** válasza:
72%
Ugyanaz a kettő , hisz neked a 120 is 90. Menjél már 30-al aztán meg 60-al aztán meglátod észlény. Kicsit se nagyobb a lendület magasabb sebességnél mi? Te is oboáztál a jogsiért az tuti.
2013. nov. 8. 10:15
 16/63 anonim ***** válasza:
9%
Ez a kérdés nem KRESZ kérdés hanem párkapcsolati kérdés. Nem véletlenül van a családi kapcsolatok rovatban. Nem hinném, hogy a kérdező sose szeget meg apróbb szabályokat. Vagy egy személyiségtipus aki akkor érzi jól magát ha másokat irányitgathat vagy esetleg ki is oktathat. Ez egy személyiségzavarra vezethető vissza. Pontosabban önértékelési zavar. A kioktatás tárgya pedig gyakran olyasmi amihez hasonlót ő maga is elkövet, mert nem a következetesség a lényeg és hogy ne legyen képmutató, hanem a másik feletti hatalmaskodás. Ezért fér bele a képmutatás. Nagyon kellemetlen ilyen emberrel együtt élni. S ha megfogott egy gyerekkel? Hát erre mondják azt, hogy: szar ügy.
2013. nov. 8. 10:18
 17/63 anonim ***** válasza:
73%

A 120 már száguldozás? Sok embernek kéne itt inkább áramot vezetni vagy háztartást, mint autót...

10% fölött már szabálysértésnek számít, szóval 99 fölött már eljárás indul és az 30 000 Ft, 120nál is 30 000 Ft és 4 pont jár érte.

Az inkább a gond ezzel a 120-al, hogy csak megbüntetnek érte, ha bemérnek, de nem érsz oda sokkal hamarabb rövid távon.

2013. nov. 8. 10:22
 18/63 anonim ***** válasza:
77%

A közlekedési szabályok nem azért vannak kitalálva, hogy a betartásukkal ne kelljen fizetni, hanem azért, hogy a biztonságos közlekedést elősegítse. Az egy dolog, hogy az ember saját magát és esetleg saját családját veszélyezteti, de a felelőtlenséggel idegen embereket és értékeket is veszélybe sodorhatunk.

A helyi fizikusnak pedig üzenem, hogy a sebesség és a fékút/féktáv igenis összefügg!!!

2013. nov. 8. 10:26
 19/63 anonim ***** válasza:
7%
A válás és a birság lényegesen többe kerül.
2013. nov. 8. 10:34
 20/63 A kérdező kommentje:

Hát igen szép hozzászólások érkeztek, reagálnék.

Megfogtam őt egy gyerekkel? Ez most komoly? A szerelmünk gyümölcse, senki nem fogott meg senkit sem! Bár nem ide tartozik a párom előző kapcsolatából egy 6 évest közösen nevelünk, azaz velünk él, tehát ez abszolút abszurd állítás. A kisfiúnk a közös, és a pocakban a 3. baba, tehát az, h 3 gyerek után nem lennék képes normális hangnemre, ezt nem is értem..

Nem voltam bunkó, ránéztem a km órára és mondtam, hogy vegyen vissza egy kicsit, mert megint úgy járunk, ahogy nem kellene..És erre jött a beszólás..

Mi az h nem féltem a gyerekeimet?? A világon a legjobban őket féltem, de nem erre orientálódott a kérdés maga. NEM voltunk veszélyben, hangsúlyozom!

Kettőnk közül ebben a kapcsolatban én hoztam több áldozatot a családunkért, és ezért tartunk most ott, ahol. Nagyon szeretem a páromat, nem hiszem, hogy ismered az életünket, hogy így elítélj, csak mert én nő vagyok, ő meg férfi. És ugye a férfi a szent és sérthetetlen, egy nő pedig csak hárpia lehet.. Ugyebár.

Amúgy nem volt duzzogás, se sértődés utána egyikőnk részéről sem. Ez kb. egy 5 km-es szakasz volt, addig volt csend, mert vitázni nem akartam..!

Nem irányítom a páromat, nincsenek személyiség zavaraim, szimplán elegem van az ablakon kidobott pénzből, de ez úgy látom mégis az én hibám. Inkább kussoljak és fizessem, mert ő nem képes lelassítani. Nyilván. Legközelebb meg se próbáljam férfiúi hiúságát megsérteni azzal, hogy "belepofázok" a vezetésébe..

2013. nov. 8. 11:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!