Szerintetek csak én reagálom túl, vagy jogos?
Tegnap este vásárlásból jöttük autóval hazafelé, párom vezetett, gyerekeinkkel voltunk.
Lakott területen kívül a megengedett 90 helyett 120-al ment. Rászóltam, hogy ne. Visszaszólt, h nem szereti, ha beleszólnak a vezetésébe, én meg erre azt, hogy én meg nem szeretek gyorshajtásért fizetni, kvittek vagyunk. erre ő bunkón közli, jó, majd legközelebb én vezetek (nincs jogsim)
Félreértés ne essék nem azzal van a baj, hogyha gyorsan megy, akkor félnék mellette, mert baromi jó vezet, hanem az a baj, hogy ebben az évben túl vagyunk egy 30.000 Ft-os gyorshajtásos csekken, és egy 100.000 ft-os tilos parkolás (az nem direkt volt, de akkor is megtörtént..) csekken, ami igencsak rosszul érintett, tekintve, hogy a 3. babát várjuk.
Tényleg én reagálom túl, h ilyen nagy kérés lenne, h tartsa be az előírt sebességet, mert elegem van már plusz fizetnivalókból? Családtól veszi el a pénzt, ennyi erővel ki is dobhatnánk az ablakon..
Hát ha flegmán szóltál rá amit a legtöbb nő ugye kihagy a kérdésből ( és persze nem is képes más hangnemre, főleg 3 gyerek után) hogy lassítsál már le... nem akarok fizetni megint!!! és épphogy a b.meg hiányzott volna akkor jogos a beszólása, csinálj jogsit aztán ennyi.
Ha viszont úgy mondtad, hogy drágám, nem mennél lassabban , ha elkapnak megint fizethetünk, ezt akarod?? akkor nem jogos.
Bár szerintem ez utóbbi kizárva, onnantól vagy ment a hiszti vagy a sértődve hallgatás....szegény kölkök meg hátul és jön a kövi a felelőtlen szülőkhöz.
Hát ez van, reszelt dinnyének meg teljesen igaza van , a nők 80%-a miután már nyeregben érzi a kapcsolatot úgy beszél a párjával mint a beosztottjával, de hát az igazság fáj.... még jó hogy a lepontozás ma már orgazmust is okoz egyeseknél ;)
A 120 már száguldozás? Sok embernek kéne itt inkább áramot vezetni vagy háztartást, mint autót...
10% fölött már szabálysértésnek számít, szóval 99 fölött már eljárás indul és az 30 000 Ft, 120nál is 30 000 Ft és 4 pont jár érte.
Az inkább a gond ezzel a 120-al, hogy csak megbüntetnek érte, ha bemérnek, de nem érsz oda sokkal hamarabb rövid távon.
A közlekedési szabályok nem azért vannak kitalálva, hogy a betartásukkal ne kelljen fizetni, hanem azért, hogy a biztonságos közlekedést elősegítse. Az egy dolog, hogy az ember saját magát és esetleg saját családját veszélyezteti, de a felelőtlenséggel idegen embereket és értékeket is veszélybe sodorhatunk.
A helyi fizikusnak pedig üzenem, hogy a sebesség és a fékút/féktáv igenis összefügg!!!
Hát igen szép hozzászólások érkeztek, reagálnék.
Megfogtam őt egy gyerekkel? Ez most komoly? A szerelmünk gyümölcse, senki nem fogott meg senkit sem! Bár nem ide tartozik a párom előző kapcsolatából egy 6 évest közösen nevelünk, azaz velünk él, tehát ez abszolút abszurd állítás. A kisfiúnk a közös, és a pocakban a 3. baba, tehát az, h 3 gyerek után nem lennék képes normális hangnemre, ezt nem is értem..
Nem voltam bunkó, ránéztem a km órára és mondtam, hogy vegyen vissza egy kicsit, mert megint úgy járunk, ahogy nem kellene..És erre jött a beszólás..
Mi az h nem féltem a gyerekeimet?? A világon a legjobban őket féltem, de nem erre orientálódott a kérdés maga. NEM voltunk veszélyben, hangsúlyozom!
Kettőnk közül ebben a kapcsolatban én hoztam több áldozatot a családunkért, és ezért tartunk most ott, ahol. Nagyon szeretem a páromat, nem hiszem, hogy ismered az életünket, hogy így elítélj, csak mert én nő vagyok, ő meg férfi. És ugye a férfi a szent és sérthetetlen, egy nő pedig csak hárpia lehet.. Ugyebár.
Amúgy nem volt duzzogás, se sértődés utána egyikőnk részéről sem. Ez kb. egy 5 km-es szakasz volt, addig volt csend, mert vitázni nem akartam..!
Nem irányítom a páromat, nincsenek személyiség zavaraim, szimplán elegem van az ablakon kidobott pénzből, de ez úgy látom mégis az én hibám. Inkább kussoljak és fizessem, mert ő nem képes lelassítani. Nyilván. Legközelebb meg se próbáljam férfiúi hiúságát megsérteni azzal, hogy "belepofázok" a vezetésébe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!