Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom havernő előtti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom havernő előtti ugratását, most én reagálom túl, vagy jogos?

Figyelt kérdés

szóval, találkoztunk a havernővel,a barátom olyan hosszasan leállt beszélgetni, hogy jeleztem, addig én felmegyek, kérdeztem a barátom: mikor jössz?

ő meg nagy vagányan előadta: "órák kérdése hi-hi"

most ezen tényleg jót kellett volna nevetnem, ahogy a barátom otthon mondta válaszul arra, hogy megsértődtem?

jelzem amúgy meg soha nem szokott engem ugratni.

másik példa:

szilveszterkor haverok/havernők körében az éjféli koccintás előtt, amikor mindenki összegyűlt, benyögi: "rendezzünk vizespólós versenyt!"

mellesleg senki még csak válaszra sem méltatta (amúgy nem idióta diszkós körről van szó)

nos ezen megint megsértődtem, hogy az összes srác közül pont az én barátom remekel, engem ezzel semmibe véve tul.képpen

a barátom megint kiakadt, hogy nem vagyok laza.

SZERINTETEK? most kinek van igaza?

2011. máj. 26. 23:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

> SZERINTETEK? most kinek van igaza?

Szerintem neked. SZERINTEM.

2011. máj. 26. 23:52
 2/21 anonim ***** válasza:
68%
szerintem tényleg túl reagálod mind 2 helyzetet, mind2szer csak szórakozott, nem gondolta komolyan, ebben biztos vagyok... tényleg lehetnél 1 kicsit lazább:P
2011. máj. 27. 00:11
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
miért vagy együtt egy ilyen nyomorékkal? Társaság bohóca, aki nem veszi észre, hogy senki sem díjazza a csipcsup poénjait, neked viszont folyton éghet a pofid...
2011. máj. 27. 00:25
 4/21 A kérdező kommentje:

három különböző válasz a háromból

de jó...

szóval úgy kellett volna kérdeznem, hogy szerinted?

akkorhát köszönöm a válaszod :)

2011. máj. 27. 00:49
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlreagálod az 'órák kérdését'. De a vizespóló nekem is rosszul esett volna - bár én azért sem sértődtem volna meg.
2011. máj. 27. 05:59
 6/21 A kérdező kommentje:

igazából csak az esik rosszul hogy a havernők előtt ugrat így

amúgy meg soha

ebből az jön, hogy nekik játsza a fejét, nem nekem...

2011. máj. 27. 10:13
 7/21 anonim ***** válasza:
47%
túlreagálod, legyél LAZÁBBBBB
2011. máj. 27. 12:42
 8/21 A kérdező kommentje:

ezt is vegyem lazán? a legújabb szitu:

épp tanultam nála, amikor feljöttek a havernő és a barátja

a srác megkérdezte, látom tanulsz, nem zavarunk?

mire a barátom: "ha zavarja, szépen átmegy a másik szobába, nehogymá...."

2011. jún. 1. 21:48
 9/21 Girlnextdor ***** válasza:
szerintem hulye a srac...luzer, szerepelni akar masok elott de ahogy letom nem jon neki ossze.ha igy viselkedik masok elott beszeld meg, hogy azert nem kell ennyire eroltetni a "szereplest" s ha nem erti mondj neki Adio-t
2011. jún. 1. 21:56
 10/21 A kérdező kommentje:

Adiost nem?

látom műszakilag gondolkodsz Audio :)

de ha mások előtt leégetem, azzal nem magamat égetem le?

2011. jún. 1. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!